Friday, January 08, 2010

Insomnia – Milioni više ne spavaju! (FanMade Video)



Insomnia – Milioni više ne spavaju! (FanMade Video)



Novi singl Jelene Karleuše “Insomnia” za samo nedelju dana od premijere postigao je ogroman uspeh.
Po zvanicnoj Youtube statistici projekat “Insomnia” ukupno je pregledan priblizno 4 miliona puta, dok je na popularnom sajtu Facebook otvoren veliki broj “Insomnia Fan Klub” profila koji ukupno broje preko pola miliona fanova ovog projekta.
Sa oficijelnog sajta karleusa.com, pesma je preuzeta preko milion ipo puta, iako je od dana premijere do danas, iz neobjasnjivih razloga, svim korisnicima “Telekom Srbija” interneta onemogucen pristup sajtu.
- Drago mi je da je pesma “Insomnia” obelezila pocetak 2010. godine, a ja obecavam da je ovo samo pocetak! Potrudicu se da opravdam sva ocekivanja i mnogo vise od toga. Granice su tu da se pomeraju, a to cu pokazati u mesecima koji dolaze, zakljucno sa novim albumom i velikim solistickim koncertom 15.maja u Beogradskoj Areni – rekla je Jelena za karleusa.com.
Da je pesma zaista napravila ogroman uspeh i da su svi zaraženi virusom “Insomnia” govori podatak da se na netu svakodnevno pojavljuju parodije i imitacije originalnog spota koji je urađen za potrebe video zidova na Jeleninim nastupima.

Ekipa mladih i talentovanih ljudi iz Sombora napravila je najbolju i najpribližniju verziju originalu. U režiji talentovanog Raleta Radovića, Jelenu Karleušu i Mirzu Hamzića odigrali su Milica i Strahinja Paravina.
Obavezno pogledajte spot.


No comments:

Post a Comment