Jelena Karleuša: Tko me ne kapira – fuck them!

11:33 AM Bms Bestmusicstar 0 Comments

http://www.enovine.net/muzika/i28/08iv05/08iv0519muz/jk17.jpg

 Jelena Karleuša: Tko me ne kapira – fuck them!
Kako Jelena Karleuša diže prašinu čak i dok spava, u taj vrtlog smo ubacili našeg Nenada Hervatina, kako bismo u ekskluzivnom intervjuu doznali pravu istinu o najskandaloznijoj osobi na Balkanu!
Novim singlom ‘Insomnia’ Jelena Karleuša ‘hipnotizirala’ je 4 milijuna fanova, i još jednom potvrdila da je bila u pravu kad se nazvala ‘ženom koja pomera granice’. Jelena je oduvijek znala kako se pravi showbiznis na Balkanu, a nakon što je prošetala prasence Rihannu u Louis Vuitton dekici, spomenutog ljubimca navodno je istog – pojela!
‘Stvarno me boli uvo tko šta misli, ima mnogo onih što me vole, što razume što ja radim, a oni koji me ne kapiraju, ja bi volela da promene mišljenje, ali ako neće – fuck them! Ja sam stalno na naslovnim stranicama svidjelo se nekome to ili ne, pitali oni za mene ili ne.’, bila je jasna Jelena na početku intervjua za Red Carpet.
Jelena Karleuša progovorila je o napadima da kopira Lady Gagu, kako za 5000 eura ni ne ustaje iz kreveta, koji joj je jedini porok, kakav joj je modni ukus, koliko pari štikli joj ima tek rođena kćerka, i još puno drugih pikantnih detalja… Više u prilogu Red Carpeta!

You Might Also Like

0 comments: