Friday, November 20, 2009

Prvi Koncert u Beogradu

Jelena Karleuša zakazala beogradski koncert posle 15 godina karijere

Verovali ili ne, ona nikada nije pevala u Beogradu!
Iako je već 15 godina na estradi, folk pevačica Jelena Karleuša zakazala je prvi solistički koncert u glavnom gradu.

Kako Kurir saznaje, JK je pre nekoliko dana potpisala ugovor s produkcijskom kućom „Šoumaster“, koja posluje u okviru „Emoušna“, a u kojem stoji da je za maj sledeće godine planiran njen prvi solistički koncert u Beogradskoj areni. Nakon 15 godina bavljenja muzikom supruga fudbalera Duška Tošića odvažila se da publici priredi solistički koncert koji će, već sada je jasno, biti nesvakidašnji muzičko-vizuelni spektakl.

- Jelena je odlučila da organizaciju prepusti produkcijskoj kući „Šoumaster“, koja već brine o karijerama Nataše Bekvalac i Karoline Gočeve. Pevačica je zahtevala da njen koncert izgleda kao nastupi svetskih muzičkih zvezda, pa je već dogovoreno instaliranje bine grandioznih razmera, kakva dosad nije viđena, dok će za scenske efekte, zvuk i svetlo, kao i koreografije, biti angažovani stručni ljudi iz inostranstva. Poznata pevačica će ovim nastupom obeležiti deceniju i po rada, a ujedno predstaviti i pesme s desetog albuma, koji će objaviti neposredno pred nastup u Areni - saznaje Kurir iz dobro obaveštenih izvora.

S obzirom na to da Jelena nije imala veliki solistički koncert u Beogradu, nema sumnje da će interesovanje biti ogromno, pa je zbog toga ostavljena i mogućnost da u Areni peva dva dana zaredom.

- Ovaj koncert biće demonstracija moći - rekla nam je JK kad smo je pozvali i pitali o predstojećem nastupu, dodavši:
- Potrudiću se da nadmašim sva očekivanja, a presrećna sam što sam potpisala ugovor sa „Šoumasterom“, jer oni jedini mogu da ispune sve moje želje. Pred nama su meseci mukotrpnih priprema, goste još uvek ne mogu da otkrijem, ali mogu da obećam da ću napraviti neviđeni spektakl, kakav Beograd i moja publika zaslužuju.

No comments:

Post a Comment