Thursday, November 19, 2009

JK inspirisala Joksimovića

Fotografije koje prate promociju novog albuma Željka Joksimovića urađene su u sličnom fazonu fotki Jelene Karleuše od pre par meseci. Slučajnost ili Inspiracija?!

Popularni pevač Željko Joksimović novim albumom, u kako sam kaže, retro fazonu, doneo je nešto potpuno novo svojoj vernoj publici što se tiče njegovom muzičkog umeća.

Prvi tiraži albuma “Ljubavi” i liderske pozicije na svim top-listama pokazuju da je ugovor sa MTS-om je bio odličan poslovni potez.

U par navrata, Željko je pomenuo da mu je inspiracija za novi disk bila njegova devojka Jovana Janković, ali što se tiče fotografija koje prate album slobodno se može zaključiti da je popularni pevač inspiraciju našao u setu Story-jevih fotografija na kojima se nalazi niko drugi do pop diva Jelena Karleuša.

Jelenine i Željkove fotografije urađene su u sličnom, gotovo istom fazonu. Celokupna atmosfera, retro stil, crno bele fotke, automobil…

Pogledajte fotografije i sami zaključite da li je reč o slučajnosti ili je JK zaista bila inspiracija popularnom “Lanetu”.

No comments:

Post a Comment