Thursday, August 06, 2009

Seka Aleksić predsjednica fan kluba Jelene Karleuše

seka-aleksic-predsjednica-fan-kluba-jelene-karleuse

Najpopularnija pop pjevačica Jelena Karleuša na prijedlog svojih fanova održala je spektakularno glasovanje na svojem “FaceBook” profilu u kojem se birala pjevačica koja najviše zaslužuje počasnu titulu predsjednika njezinog službenog fan kluba!
- Počasna predsednica biće ona koja me najviše kopira, koja najviše priča o meni, vodi računa o tome što jedem, gde živim, što vozim i oblačim – napisala je Jelena na svojem profilu.
U uži izbor ovog interesantnog natjecanja našle su se Seka Aleksić, Mira Škorić, Karamela, Ksenija Pajčin, Dara Bubamara i Goga Sekulić, od kojih su u finale očekivano ušle pjevačice Seka Aleksić i Dara Bubamara.
Pobjednica i dobitnica počasne titule predsjednice Karleušinog fan kluba prema odlukama mnogobrojnih fanova u konačnici je postala ni manje, ni više već Seka Aleksić.
Posjetitelji “FaceBook”-a bili su oduševljeni izborom kao i pobjednicom kojoj je Jelena od srca i čestitala.
Hoće li se drugo plasirana natjecateljica, u ovom slučaju Dara Bubamara, poznatija kao Radojka Adžić suprotstaviti svojoj (bivšoj?) kolegici Seki Aleksić i zatražiti “revanš”, saznati ćemo u danima koji dolaze.

Čestitamo pobjednici!

No comments:

Post a Comment