“ĆERKI ĆU DATI IME DIVNA!”

1:33 PM Bms Bestmusicstar 0 Comments

Image

I pored toga što najintimnije detalje koji se tiču trudnoće za sada želi da podeli samo sa svojim budućim suprugom i ocem deteta koje nosi, reklo bi se da će Jelena Karleuša i Duško Tošić na jesen dobiti devojčicu.

Image

“ĆERKI ĆU DATI IME DIVNA!”


Trenutno najpopularnija trudnica na Balkanu prošle nedelje je bila na redovnom lekarskom pregledu u jednoj beogradskoj privatnoj klinici, koju je napustila sa osmehom. Rezultati ultrazvučnog pregleda pokazali su da beba napreduje i da se razvija pravilno, zbog čega je buduća majka neizmerno srećna. Oni koji je malo bolje poznaju i koji se sećaju njenih ranijih izjava o potomstvu zaključuju da je saznanje o polu čeda dodatno ozarilo njeno lice.
Posle rentgenskog pregleda Karleuša je otišla na unapred zakazano snimanje emisije na televiziji "Fox". Pod utiskom lepih vesti koje su joj lekari saopštili, Jelena je tom prilikom izjavila: "Ako rodim devojčicu, zvaće se Divna. To sam i ranije obećala svojoj mami. Ona me izgleda ne shvata ozbiljno, ali imaće prilike da se u to uveri."
Premda se nije eksplicitno izjasnila, u drugom delu izjave u kojem je svojoj majci javno poručila da će dobiti priliku da se uveri u istinitost obećanja, dala je dovoljnu potvrdu pretpostavci da će roditi devojčicu. Što zbog sujeverja, što zbog mogućnosti pogrešne lekarske procene pola deteta u četvrtom mesecu trudnoće, "slatka mala" nema nameru javno da kaže šta su joj lekari rekli. "Ne želim da otkrijem pol deteta. Vidim da se pojedini mediji bave nagađanjima, što mi je možda čak i simpatično, ali tek krajem septembra, kada mi je termin za porođaj, mediji i javnost će saznati da li je reč o dečaku ili devojčici".
Imajući u vidu sve što se poslednjih nedelja dešava u njenom profesionalnom životu, kao i planove za budućnost, s pravom bi se moglo reći da je popularna JK veoma aktivna trudnica. Iako se bliži petom mesecu trudnoće, Karleuša će svakog vikenda nastupati širom Evrope i odraditi sve unapred zakazane angažmane. Planira da uskoro snimi spot za pesmu "Ko ti to baje", a privodi kraju i sve neophodne pripreme kako bi u centru Beograda otvorila prvi butik u kome će se prodavati odeća njene robne marke "JK Wear". Ništa ne želi da prepušta slučaju, pa na vreme priprema i sve ono što je neophodno za venčanje i svadbeno veselje koje se očekuje na leto. Pored svega toga, nalazi vremena i da sa tribina bodri svog verenika Duška Tošića, fudbalera nemačkog "Verdera".
"Trudnoću odlično podnosim. Mučnine su vrlo blage, skoro neprimetne. Stomak se tek nazire, tako da još mogu da nastupam i promovišem novi album. Imam mnogo zakazanih koncerata, i to moram da odradim. Zašto da ne? Trudnice nisu invalidi. Samo sam primetila da sam mnogo osetljiva, plačljiva, a to je svima smešno, jer mogu da zaplačem zbog bilo čega. Ne zove se džabe drugo stanje", poručila je nedavno buduća majka.

You Might Also Like

0 comments: