Saturday, June 15, 2013

KARLEUŠA OBEĆAVA: Postaću najveća svetska zvezda!



KARLEUŠA OBEĆAVA: Postaću najveća svetska zvezda!

Jelena Karleuša, koja večeras na Ušću sprema koncert "Viva la diva", rekla je da ne oseća nikakvu nervozu i euforiju i zbog toga obećava da će na Ušću eksplodirati i napraviti revoluciju.
"Desilo se čudo i od stresa ne osećam ni nervozu ni euforiju. Bukvalno ravna linija, a to znači da ću eksplodirati na koncertu", rekal je Karleuša u emisiji "Život u trendu", ali je .
JK je otkrila da neće iskočiti sa padobranom, već će samo iskočiti iz helikoptera.
"Ovog puta neću iskočiti iz padobrana i postaću najveća svetska zvezda", obećala je pevačica.
Jelena je otkrila da se za veliki koncert sprema već tri meseca i pored svakodnevnih proba za koreografiju vodi računa o zdravoj ishrani jer će joj biti potrebna ogromna energija.
"Naporno je, ali kada imaš tako veliki cilj ne postoji taj znoj. Noge su mi otečene i pune modrica jer uvežbavamo vratolomije, ali to radim za moje fanove", rekla je pevačica.
Jelena je okružena zgodnim plesačima s kojim svakodnevno vežba i kaže da je Duško veoma ljubomoran, ali da neće kao Dženifer Lopez da se zaljubi u jednog.
"Ja sam udata za najlepšeg fudbalera i u veoma sam srećnom braku. Duško kaže da nije ljubomoran tip, a ja mislim da toliko ljubomoran da dolazi na svaku moju probu", rekla je Jelena.

Diva je rekla da je zbog fanova zapostavila muža zbog fanova, ali da će se posle koncerta posvetiti samo njemu.

No comments:

Post a Comment