Thursday, June 13, 2013

Gimnazijalci pomerili maturu zbog JK!

Gimnazijalci pomerili maturu zbog JK!

 

I dok se o njenom predstojećem spektaklu 15. juna na Ušću uveliko priča, Jelena Karleuša je već postigla veliki uspeh jer su učenici Pete beogradske gimnazije, njeni vatreni fanovi, zbog njenog koncerta pomerili svoje matursko veče. Naime, kako “Alo!” saznaje, maturantima je bal prvobitno bio zakazan za 15. jun, međutim, učenici su se u velikom broju obratili direktoru škole da se datum izmeni jer dosta učenika te večeri želi da ode na Karleušin koncert.


Balsko veče je maturantima
bilo zakazano za 15. jun,
ali nakon pobune đaka,
biće dva dana ranije
- Kada nam je saopšteno da na dan Jeleninog koncerta imamo maturski bal, većina nas se okupila i složila da treba da obavestimo direktora da nam je taj dan jedan od najbitnijih jer naša diva pravi spektakl, te da želimo da se proslava odloži. Postoje i oni kojima to nije bilo bitno, ali je većina nas je bila za to da se odabere drugi dan – rekao je za naš list jedan od učenika koji je želeo da ostane anoniman i dodao da su vrlo brzo njihovi prohtevi bili uslišeni.
Pevaću na Ušću
makar sekire padale!

Povodom spekulacija koje su se pojavile u javnosti da postoji mogućnost otkazivanja koncerta, oglasila se i sama zvezda:
- Nema te sile koja bi me naterala da odložim koncert! Pevaću na Ušću makar napolju sekire padale! – jasna je Karleuša.
- Direktor je prihvatio naše prohteve i veoma smo mu zahvalni na tome. Odmah nam je saopšteno da je škola uspela da odloži maturu i pomeri za dva dana ranije, tako da večeras idemo na proslavu, a u subotu na spektakl koji nismo mogli da propustimo. Ona ne pravi koncert često, sada je obećala nešto neviđeno, a njenu muziku većina nas svakodnevno sluša. Sada smo zadovoljni jer ćemo u jednoj nedelji imati dva dana za pamćenje koja svakako nikada nećemo zaboraviti – izjavio je naš izvor.
Kako bismo čuli i direktora Pete beogradske gimnazije, zvali smo ga u toku jučerašnjeg dana, ali na njegov telefon se niko nije javljao, međutim, uspeli smo da dođemo do sekretara škole Zorice Nenadić, koja nije mogla da nam pomogne da stupimo u kontakt sa nadležnim za medije, ali nam je ljubazno prokomentarisala:
- Jedino što mogu da kažem jeste da direktor uvek izađe u susret učenicima kada su njihove želje u pitanju, tu nema ništa čudno.
A kako se Jelena provela na svojoj prvoj maturi pogledajte OVDE.
Karleuša: Puno mi je srce! 
Pop diva kaže da je veoma srećna zbog ovakvog poteza maturanata i da joj je drago što nove generacije cene trud i kvalitet:
Jelena Karleuša, matura
| Foto: Zoran Ilić
- Puno mi je srce i ponosna sam zbog ovoga što ste mi rekli. Mladi ljudi su moja snaga i moja najveća podrška! Ma koliko da je teško biti ja na ovim prostorima i pomerati granice, znam da nije uzalud. Dolaze nove generacije, koje cene kvalitet i trud, cene prave vrednosti i predstavljaju novu i bolju Srbiju u budućnosti – rekla je Jelena za “Alo!”.

No comments:

Post a Comment