Tuesday, February 12, 2013

Karleuša odabrala posmrtnu opremu!

Dok Goga Sekulić ovih dana sprema devojačku spremu, Jelena Karleuša Tošić, koja je to odavno prebrinula, počela je da planira mnogo unapred pa se prepustila razmišljanju o tome kako će izgledati u mrtvačkom sanduku. JK je otišla toliko daleko da je članove svoje porodice već obavestila da moraju da je obuku i našminkaju da bude glamurozna i lepa kao što je bila celog života.

Jelena Karleuša

Sledeće na redu je verovatno izbor sanduka: Karleuša | Foto: Jelena Vučetić
„Jeste morbidno, ali moram da kažem da sam zamolila moje ukućane da mi obuku najlepšu haljinu i da obavezno budem isfenirana i našminkana“, kaže Jelena
- Ja imam čak i morbidne misli. Moja želja je... Ja idem toliko daleko u tom svom modnom izražavanju da čak razmišljam i o momentima kada budem umrla ili kada budem na samrti, jeste morbidno, ali moram da kažem da sam zamolila moje ukućane da mi obuku najlepšu haljinu i da obavezno budem isfenirana i našminkana. Da kada dođu da me slikaju, kada se pravi uviđaj ili kako se već to zove, da budem besprekorna, kakva sam bila celog života - rekla je Jelena u emisiji Isidore Bjelice, a onda ispričala i kako je čak trpela bolest i bol, ali nije zvala pomoć jer u tom trenutku nije bila sređena.

- Jeste da grozno zvuči... Nekoliko puta mi je bilo toliko loše u životu, pila sam neko loše crno vino, da sam imala potrebu da zovem Hitnu pomoć i jedino što me delilo od tog poziva je to što nisam bila u stanju da se našminkam, obućem i da sredim frizuru, ali sam ipak preživela - uz osmeh je rekla Karleuša, koja je poznata po tome da prati modne trendove, kao i da se u javnosti nikada ne pojavljuje a da ne izgleda besprekorno.

U želji da saznamo koja odevna kombinacija joj je u ovom trenutku favorit, pozvali smo je, ali ona nije bila dostupna za komentar.
JK: Ja sam na udaru nerazumevanja!
Jelena Karleuša je nekoliko puta u medijima pričala da se i kao mala devojčica razlikovala od svojih vršnjaka, ali i da smatra da je rođena sa stilom, pa je i logično da planira da tako bude i poslednjeg dana njenog života.

- Muzika i moda su neraskidivo povezane u mom slučaju. Još od osnovne škole razlikovala sam se od druge dece po tome što sam stalno eksperimentisala s odećom. Bila sam vrlo hrabra i nekonvencionalna u izboru garderobe, tako da sam često bila na udaru nerazumevanja - pričala je svojevremeno Jelena.

1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete