Ivana: JK ne zna da peva! JK: Ma ona je mentol!

8:13 PM Bms Bestmusicstar 0 Comments

Skandal koji se desio pre dva meseca, a u kom su akteri voditeljka Isidora Bjelica, pop zvezda Jelena Karleuša i manekenka Ivana Stanković, tek sada se pročuo.

„Samo što me žena nije ubila i samo što me još nije fizički napala“: JK

„Samo što me žena nije ubila i samo što me još nije fizički napala“: JK | Foto: Miloš Perić
Naime, u emisiji “Ljubavna doktorka” TV “Happy” gošće su bile Jelena Karleuša Tošić, Ivana Stanković i Nigor, ali je poznata manekenka zbog svađe sa pop divom ljutito napustila studio. - Ivana je nakon Jeleninog hvaljenja same sebe rekla kako je njen stav da ona ne zna da peva i tada je izbila ozbiljna svađa. Isidora je ćutala i nije htela da se meša, što je manekenku posebno naljutilo i onda je napustila studio - priča za naš list izvor koji se našao na licu mesta, a i same Jelena i Isidora su o ovome pre neki dan pričale u emisiji “Tačno u podne”, samo ne spominjući ime osobe koju su komentarisale!
Nije htela da se meša: Isidora Bjelica
Nije htela da se meša: Isidora Bjelica | Foto: Miloš Perić
- Kod Isidore u emisiji samo što me jedna žena nije ubila i samo što me još nije fizički napala. Napade me žena koja je bila njena druga gošća. Svako ima pravo da nekog voli ili ne voli, ali ne možeš da vređaš i fizički napadaš, a da ne pričamo o tome da treba da soliš bilo kome pamet. Zato svi vi ljudi koji ste drugačiji, imate sva prava da budete drugačiji i ne dozvolite onim nebitnim, onim u masi, onim linč mentolima da vas sputaju, spuste i ubiju sve - rekla je Karleuša, dok je Ivana za “Alo!” izjavila:
Misli da JK samo prodaje maglu: Ivana
Misli da JK samo prodaje maglu: Ivana | Foto: Nenad Milošević
- Ja kao Ivana Stanković mogu da dozvolim sebi da imam svoje mišljenje i da ga naglas kažem. Vrlo dobro se zna ko sam ja i kako sam gradila karijeru, a ko je Jelena Karleuša. Ona ne zna da peva, uspela je da napravi karijeru prodajući maglu i to je moje mišljenje, a ona, da je bila malo manje sujetna, trebalo je to da shvati kao kompliment. Nisam htela da dođem u tu emisiju i sedim pored Jelene Karleuše, ali sam na molbu Isidore Bjelice ipak pristala jer mi je tada bila dobra prijateljica.
No, više nije jer me nije ispoštovala kao gosta i nije me podržala da kažem svoje mišljenje. Imam dobar sluh i ne nosim slušni aparat, tako da znam da Jelena ne ume da peva - izjavila je Ivana za “Alo!”. Isidora Bjelica nije bila dostupna za komentar, dok je Jelenin PR na ovo izjavio:
- Ni tad, kao ni do sad, Jelena nema komentar na takve pojave.

Isidora Bjelica tuži TV Happy!

Poznata spisateljica Isidora Bjelica povukla je svoju emisiju "Ljubavna doktorka" sa TV "Happy", nakon niza uvreda koji je na njen račun izreklo rukovodstvo televizije sa nacionalnom frekvencijom. Oni su optužili autorku emisije "Ljubavna doktorka" da u svoju emisiju dovodi nenormalne goste ali i publiku.
Pismo koje je reditelj Robert Petrović poslao direktorki TV "Happy" Aleksandri Krstić i vlasniku Predragu Rankoviću Peconiju, a koje su oni aminovali, sastoji se od niza uvreda, na račun osoba sa posebnim potrebama, maloletnih lica, kao i grupe studenata i učenika, koja čini publiku u emisiji, a koju rukovodstvo TV Happy, karakteriše kao očigledne pripadnike LGBT populacije. Kao takvi oni se automatski proglašavaju “nenormalnim” i nepoželjnim za ovu televiziju, te se "moraju smesta zameniti normalnim heteroseksualcima.“
I Miloš Bojanić napustio emisiju!
Znam da oni  ne bi imali novca da isplate sumu koju sam u  tužbi tražio  na ime odštete Miloš Bojanić
Miloš Bojanić | Foto: Emil Čonkić
Pre samo nedelju dana desio se incident u emisiji “Magazin In” Sanje Marinković, gde je pevač Miloš Bojanić izašao iz studija. Braćala je zbog, kako kaže, uvreda Vesne Vukelić Vendi otišao usred snimanja i nije postojala mogućnost da ga nagovore da se vrati. Ovim je i korektan odnos Bojanića i Marinkovićeve pokvaren, tako da se manija raskidanja estradnih prijateljstava nastavlja.

You Might Also Like

0 comments: