Monday, August 06, 2012

FOTO // Jelena Karleuša u Prijedoru nastupila ispred 2 000 ljudi!

FOTO // Jelena Karleuša u Prijedoru nastupila ispred 2 000 ljudi!
 FOTO // Jelena Karleuša u Prijedoru nastupila ispred 2 000 ljudi! 


Jelena Karleuša u sklopu promoviranja albuma 'Diva' nastavlja sa svojom i više nego uspješnom turnejom. Najblaže rečeno žari i pali, a atmosfera na njezinim koncertima je i više nego uzavrela. Što zbog novih pjesama, što zbog atraktivnog izgleda i nastupa popularne pjevačice. Posljednji nastup Jelena Karleuša imala je u Prijedoru, što je prvi put da nastupa u tom gradu, ali i u bilo kojem BiH gradu nakon izlaska albuma 'Diva'.

Kako saznajemo, Jelena ja 'zapalila' publiku u Prijedoru, a na nastup je stiglo oko 2 000 ljudi. Koncert je počeo oko 22:30 pjesmom 'Insomnia'. Nakon toga slijedili su hitovi sa novog albuma, a pjesma 'Sodoma i Gomora' je podigla atmosferu do vrhunca. JK bila je oduševljena kada joj je u jednom trenutku malena djevojčica na binu donijela malog medu. Tijekom nastupa Jelena je otpjevala nekoliko pjesama svojih kolega, kao što su Ana Nikolić, Aca Lukas,... a nastup se završio pola sata poslije ponoći.


Ovo ljeto je za Jelenu i više nego radno, jer je nakon nastupa u Crnoj Gori i Kosovu, očekuje zapadno-europska turneja. Ako ovako nastavi, ne sumnjamo da će taj dio Europe biti u znaku Jelene Karleuše.

No comments:

Post a Comment