Sunday, July 08, 2012

Karleuša tražila da je ne dodiruju na festivalu u Vrnjačkoj Banji! (FOTO)

 Karleuša tražila da je ne dodiruju na festivalu u Vrnjačkoj Banji! (FOTO)

Večeras u Vrnjačkoj Banji počinje sedmi po redu festival zabavne muzike “Banja 2012 – Dunav osiguranje”, a impozantnim stejdžom će u naredna dva dana prodefilovati tridesetak takmičara, ali i više specijalnih gostiju festivala. U ponedeljak će na festivalu u Vrnjačkoj Banji nastupiti Jelena Karleuša, kojoj će biti uručena specijalna nagrada za pop album godin. Iako je festival sam po sebi zanimljiv, posebnu zanimljivost predstavlja Karleušina “rajder lista” na kojoj se nalazi dosta neobičnih zahteva, među kojima i onaj da niko ne sme da je dodiruje.
Jelena Karleuša je za festival pripremila specijalnu koreografiju, ali je dostavila i milion zahteva, koji su na teške muke stavili organizatore festivala. Jelena je, naime, pored jakih mera obezbeđenja, želela garderobu bez prozora, neprskane jabuke, deset velikih belih peškira, a zabranila je i fizički kontakt sa drugim pevačima i sa publikom, pa je u listi zahteva JK naznačeno da je zabranjeno ljubljenje, rukovanje, slikanje, kao i svaki drugi fizički kontakt.
Pored Jelene, koja nastupa u ponedeljak, publika će imati priliku da vidi i čuje Milana Stankovića, koji će se u Banji pojaviti u nedelju, ali i mnoge druge velike regionalne zvezde.
Publika na banjskoj promenadi biće u prilici da čuje Igora Terziju, Maju Nikolić, Filipa Mitrovića, Martinu Vrbos, Slađanu Ivanišević, Dadu Glišića, Jelenu Mrkić, ali i nekadašnje članice grupa “Luna” i “Funky G”, Zejnu i Marinu Uzelac. Takmičarski deo će ugostiti i mnoga druga zvučna imena sa prostora bivše Jugoslavije, a od večerašnjih 19 kandidata iz večeri “Novih nada”, od kojih polovina njih ide u finale.

No comments:

Post a Comment