Wednesday, July 04, 2012

Karleuša: Dačo, zalepila bih ti šamar!

Jelena Karleuša reagovala na prozivke i uvrede na račun ženskog roda koje ovih dana na Tviteru objavljuje Danilo Ikodinović

Jelena Karleuša, Tviter, Danilo Ikodinović,
U ogromnom porastu je broj poznatih muškaraca koji javno, bez blama, vređaju žene


Da se zna ko je gazda.
- U ogromnom porastu je broj poznatih muškaraca koji javno, bez blama, vređaju žene. Tako bih svakom zalepila po jednu vaspitnu šamarčinu, da se smire - poručila je Jelena Karleuša na Tviteru.

Ako se već zna da je Danilo Ikodinović veoma aktivan na ovoj društvenoj mreži i da je poslednjih dana neumorno vređao svoju bivšu suprugu Natašu Bekvalac, Soraju Vučelić i Staniju Dobrojević, sasvim je jasno na koga je, između ostalih, mislila JK u svojoj oštroj poruci.

Dača je ostavljao izuzetno vulgarne komentare, što se pop zvezdi nimalo nije dopalo. Mi ćemo podsetiti samo na neke od njih: „Definicija reči ‘uspeh’ kod nekih žena? Menjanje što više bogatih kita u nadi da će ti vlasnici polnih organa ostaviti neki bakšiš„, „Zanimanje starleta? Da li se to odnosi isključivo na pružanje seks-usluga džentlmenima za lovu ili ima veze i s horoskopom zbog onog ‘star’?“, „Kažete, starleta se zove zvezda jednog leta? A one S i S što traju nekoliko leta već? Long(l)eta. Taman će im dobro doći ako slome pi.ku!“...

Dobro je što je u svojim tvitovima izostavio Jelenu Karleušu, inače bi njena poruka sigurno bila još oštrija.

(R. S.)

JK: Vi što me pljujete, ko ste vi?!

Nakon što je Đole Đogani izjavio da on i Vesna ne žele da melju mozak kako bi skrenuli pažnju na sebe, ponovo se oglasila JK. I objasnila mu.

- Najviše „volim“ kad čitam pljuvačinu „kolega“ na moj račun, a onda moram da idem na Gugl da bih saznala ko su i šta pevaju! Mogu ja sada, ovde, da im napravim marketing života... U tri tvita. Ali šta će njima ta muka, popularnost, slava... Bljak! - napisala je JK.

No comments:

Post a Comment