Friday, July 27, 2012

Ceca i Karleuša zajedno u hotelu

Dve zvezde biće za vikend u „Avali“ u Budvi - Ražnatovićka na četvrtom nivou, a Jelena u apartmanu sprat ispod nje

Svetlana Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša, hotel Avala, Budva
 Ceca i Karleuša zajedno u hotelu


Karleušin penthaus na trećem nivou hotela 150 kvadrata tri kupatila pogleda na more kućni bioskop terasa s travom. Cecin predsednički apartman na četvrtom nivou hotela 139 kvadrata dva kupatila soba za masažu teretana
Nemiran san!
Jelena Karleuša i Svetlana Ražnatović za vikend će prespavati u istom hotelu, saznaje ekskluzivno Kurir. Dve estradne zvezde već su rezervisale apartmane. JK nastupa u subotu veče u „Trokaderu“, dok će Ceca tog dana stići kako bi se odmorila za svirke u „Top hilu“ u nedelju i ponedeljak. Šanse da se dve suparnice sretnu barem u holu izuzetno su velike.

- Jelena je, kao i uvek, rezervisala svoj omiljeni penthaus od 150 kvadrata, koji se nalazi na trećem nivou hotela „Avala“ i koji ima pogled na more. Na raspolaganju su joj, između ostalog, tri kupatila, kućni bioskop i terasa s travom. U njemu je snimala i spot za pesmu „So“ - govori naš dobro obavešten izvor.

Ražnatovićka će odsesti u predsedničkom apartmanu.
- Cecin apartman je smešten tik iznad Jeleninog, na četvrtom nivou hotela, i verovatnoća da se sretnu je velika. Njen apartman ima 139 kvadrata, dva kupatila, sobu za masažu i teretanu - naglašava sagovornik Kurira.

Očekuje se da će JK stići u Budvu u subotu, u ranim jutarnjim satima, dok bi Ceca trebalo da se u hotelu pojavi po podne. Ražnatovićka je juče, posle mesec dana odsustva, stigla u Beograd. To vreme je uglavnom provela na Kipru.

(R. S.)
Hotel „Avala“ Hotel „Avala“

No comments:

Post a Comment