Thursday, June 21, 2012

Odloženo suđenje Cece i Karleuše

 
Suđenje folk dive Svetlane Ražnatović i Jelene Karleuše, koje je bilo zakazano za danas, odloženo je za oktobar zbog izostanka predsedavajućeg sudije. Iako se današnji susret ljutih protivnica pred Višim prekršajnim sudom očekivao posle dvanaest godina, one će koplja ukrstiti tek na jesen
Kako saznajemo, pevačice su pre sedam dana obaveštene da se suđenje odlaže, pa je Karleuša juče spakovala kofere i sa ćerkama otputovala na odmor u Antaliju. Ceca je tužbu protiv Karleuše podnela pre godinu i po dana, a već treći put ne uspevaju da se sretnu oči u oči. Prvo ročište bilo je zakazano za kraj novembra prošle godine, međutim iako je Karleuša došla, Ceca tada nije mogla da se pojavi jer je bila u kućnom zatvoru. Na odloženom ročištu u martu nisu se pojavile ni jedna ni druga. Njihovi advokati naveli su da se Ražnatovićeva nije odazvala pozivu suda jer je prehlađena, a kao razlog za izostanak Karleuše navedeni su zdravstveni problemi njene dece. Sudija je tada naredni susret zakazao za danas, kada je Ceca trebalo pred pravosudnim organima da obrazloži razloge za tužbu koju je podnela, a Jelena da dokaže da ne snosi odgovornost.
Da podsetimo, Ceca je tužila Jelenu za otvoreno pismo koje je napisala na svom Fejsbuk profilu u novembru 2010. godine, a u kome je optužila Cecu da su joj ona i njen suprug Željko Ražnatović Arkan pretili, kao i da je Željko šamarao pokojnog voditelja Milovana Ilića Minimaksa kada je pokušao da je odbrani. U tom tekstu JK je optužila Cecu i za druženje sa članovima „zemunskog klana" i vređala njenu porodicu ne birajući reči. Za uvredu časti Ceca od Karleuše traži deset miliona dinara.

No comments:

Post a Comment