Koja je jača?

1:50 AM Bms Bestmusicstar 0 Comments

Koja je jača?
Veliki letnji serijal Alo!: istražujemo ko je veća zvezda

Koja je jača?

Večita dilema koja pevačica je veća zvezda, Jelena Karleuša ili Svetlana Ražnatović, ponovo je otvorena kada je nedavno JK izjavila je Ceca jedna od najvećih zvezda kod nas, što se nije očekivalo od nje.

Atraktivna plavuša i zanosna brineta ne govore skoro 15 godina, što je i osnovni „začin“ njihovog rivalstva.
Jeca i Ceca su antipodi po mnogo čemu - od boje kose, preko muzike, do mode, pa i političkih stavova - pa iako se mnoge njihove karakteristike i dometi ne mogu bukvalno izmeriti, a još manje se može izračunati ljubav koju fanovi imaju za svoje ljubimice, „Alo!“ je rešio da uporedi brojke koje su obeležile njihove karijere, ali i skandale, ljubavi... Prema brojkama koje su pred vama, deluje da je Ceca u ovom trenutku u prednosti. No, to ne znači da se ta situacija ne može promeniti, jer, kako narod kaže, na mlađima svet ostaje!

Broj pregleda na „youtube“
Ceca: Pesma sa najviše pregleda je „Ako te ona odbije“, sa brojkom od 4.210.003, dok zbir top deset najslušanijih numera iznosi
Jeca: Pesma sa najviše pregleda je „Insomnia“, sa brojkom od 8.595.638, dok zbir top deset najslušanijih numera iznosi

Fanovi na „fejsbuku“
Ceca: 256.023
(Cecinih deset najposećenijih stranica)
Jeca: 298.925
(Jelenina najposećenija stranica)

Pratioci na „Tviteru“
Ceca: 25.056
Jeca: 30.233

Kriminalni dosije:
Ceca: Osuđena za višemilionske malverzacije oko transfera fudbalera FK Obilić.
Jeca: Nema.

Skandali!
Ceca: Uvek se povlačila iz javnih prepucavanja sa kolegama i koleginicama, nije odgovarala ni na Karleušine prozivke, ali su je pratili skandali vezani za kriminal.
Jeca: Svađa sa Arkanom, navodna afera sa telohraniteljem dok je bila u braku sa Bojanom Karićem, ljubila je krst i držala ga između nogu, što je crkva kasnije osudila.

Tiraž albuma:
Ne postoje zvanični podaci koliki je prodati tiraž poslednjih albuma, ali prema nezvaničnim podacima Ceca je prošlogodišnji CD „Ljubav živi“ prodala u tri do četiri puta većem tiražu nego Jeca svoj „JK Revolution“.

Cena nastupa
Ceca: 25.000 evra (nezvanično)
Jeca: 10.000 evra (nezvanično)

Najveći koncert
Jeca: „Beogradska arena“ 15.000 posetilaca
Ceca: „Ušće“ 100.000 posetilaca

You Might Also Like

0 comments: