Tuesday, June 19, 2012

Karleuša otišla u Tursku!

Karleuša otišla u Tursku!
Fotografijom na „tviteru“ otkrila da ide na letovanje

Karleuša otišla u Tursku!

„Zašto u lavoru, letujte na moru“ - čuvena parola iz reklame za jednu turističku agenciju izgleda da je navela Jelenu Karleušu da ode na neplanirano letovanje.

Naime, pop diva je nedavno izjavila da ovog leta zbog brojnih nastupa i promocije novog albuma neće imati vremena za odmor, već će ćerke Atinu i Niku u Tursku odvesti samo njen suprug Duško Tošić, međutim, u poslednji čas se predomislila i otišla s njima.
Na to ukazuje fotografija koju je kontroverzna pevačica postavila na „tviter“, a na kojoj pozira u svom kupatilu, obučena u kupaći kostim. Ispod slike Jelena je napisala:
- Ne znam za vas, ali ja odoh na more! Kratko, ali slatko sa ćerkama i mužem! Antalijo, evo me! - pohvalila se Karleuša, koja je verovatno želela da na ovaj način po ko zna koji put pokaže kako joj stoji kupaći kostim.
Iako se slikala u kupatilu, Karleuša je stavila naočare za sunce, a vidi se i jedan očekivani detalj - puna polica parfema.
Nekoliko sati kasnije, na „tviteru“ je osvanula i njena objava da je stigla u Antaliju, pa se očekuje da uskoro vidimo i neke fotografije sa plaže. Razume se, porodične.
No, moguće je da Jelena u Turskoj i zapeva u nekom klubu kako bi prezentovala svoje nove pesme, budući da je odluku o odmoru donela odmah po objavljivanju albuma „Diva“, koji bi valjalo promovisati.

No comments:

Post a Comment