Wednesday, June 27, 2012

JK gubi stvari na parkingu!

JK gubi stvari na parkingu!
Pevačici ispala japanka dok je izlazila iz auta

JK gubi stvari na parkingu!

Iako su svi navikli da Jelenu Karleušu viđaju potpuno sređenu i u cipelama sa vrtoglavo visokom štiklom, pevačici se ipak noge ponekad umore, pa u toku vožnje nosi japanke!

 U ovo smo se uverili kada smo je uslikali ispred zgrade Televizije „Pink“ kada je pristizala na gostovanje u emisiji „Tačno u podne“. Kao i uvek, bila je savršeno doterana, sa sve novom paž frizurom. Ipak, dok je izlazila iz automobila, iz njega je ispao komad obuće koji je pevačica verovatno nogom povukla za sobom.
Jelena nije odmah primetila da za sobom „seje“ stvari, ali je ubrzo štiklom nagazila na japanku. Čim je primetila šta joj je ispalo iz automobila, supruga Duška Tošića se brzo sagla i ubacila japanku u automobil, a onda zalupila vrata svog četvorotočkaša. Ipak, ne dovoljno brzo da ne primetimo šta joj služi kao rezervna obuća dok je niko ne vidi.

Jelena, operi auto!
Kada je Karleuša došla ispred zgrade Televizije „Pink“, prvo što se dalo primetiti jeste da joj je automobil pun prašine. Kako je auto bele boje, na njemu se videla sva prljavština koja se nakupila. Da li je Jelena imala previše obaveza oko novog albuma, pa nije stigla da brine još i automobilu ili je prosto zaboravila da ga sredi, ne znamo. Ali je jedno sigurno, auto mora hitno na pranje!

No comments:

Post a Comment