Friday, June 15, 2012

HOT VIDEO // Jelena Karleuša u zagrljaju drugog muškarca!


HOT VIDEO // Jelena Karleuša u zagrljaju drugog muškarca!

Četvrta reklama za album "Diva" Jelene Karleuše donosi nam provokativne scene sa manekenom!


Rasprodala disk za jedan dan!
Dugoočekivani jubilarni deseti album pop dive Jelene Karleuše koji nosi naziv "Diva" u roku od samo jednog dana uspeo je da opravda sva očekivanja same pevačice, njenog tima i izdavačke kuće "City Records".
Naime, iako živimo u 21 veku kada je internet znatno uticao na diskografiju, izgleda da su se fanovi popularne blondine kojih samo na društvenoj mreži Facebook ima više od 300.000 silno uželeli njene muzike, te je tako tiraž albuma "Diva" rasprodat u prvom danu!
Izdavačka kuća "City Records" za vikend će izbaciti u prodaju limitirano luksuzno izdanje pomenutog albuma, dok već sutra u štampu ulazi i drugi tiraž albuma "Diva".
S obzirom na to da je, sada već čuvena, kampanja koja prati ovaj projekat izazvala burne i oprečne reakcije u celom regionu, te da je nakon što je JK premijerno predstavila tri pesme u emisiji "Ami G Show" nastala prava manija na društvenim mrežama kada su njen lik i delo u pitanju, ovakav razvoj situacije svakako je samo logičan sled događaja.
Jelena je u svojoj sedamnaestogodišnjoj karijeri osvojila mnogo nagrada i priznanja kada su njeni albumi u pitanju, a poslednja je stigla baš na dan izlaska cd-a "Diva" kada joj je njena izdavačka kuća uručila zlatnu ploču za zlatni tiraž DVD-a "All About Diva".
Iako ima mnogo razloga za slavlje jer sve ide po planu i očekivanjima Jelena zapravo tek počinje sa pravom kampanjom diska. Prvi potez u nizu je četvrti video koji promoviše disk, a u kojem se JK nalazi u zagrljaju obnaženog manekena Vase Nestorovića, dok u pozadini ide deo pesme "Pucaj U Ljubav" koja je već osvojila sve ljubitelje emotivnih balada. Reklamu možete pogledati u video zapisu ispod ovog teksta.
Sledeće nedelje će nas obradovati spotom za pesmu "Krimi Rad", a Jelena i njen tim su brižljivo planirali svaki deo aktuelne kampanje, tako da nas sigurno očekuje još mnogo iznenađenja kada je ona u pitanju!
Ako je suditi po tome kako je album startovao, "Diva" će Jeleni sigurno doneti još mnogo priznanja i uspeha, a s obzirom na uložen trud, talenat i rad, sigurno da je i zaslužila!
Biće ovo leto u znaku JK!

No comments:

Post a Comment