Saturday, June 23, 2012

Emina Jahović: Jelena je prezgodna, Jelena Karleuša: Eminin glas vredi u milionima

Emina Jahović, Jelena Karleuša
Emina Jahović, Jelena Karleuša
 
Tek što je njen suprug Duško Tošić potpisao za ankarski Genčlerbirligi na pomolu je novo estradno prijateljstvo između Jelene Kareluše i njene koleginice Emine Jahović koja živi u Istanbulu
Nakon što je Jelena Karleuša pred kamerama emisije Ekskluziv na TV Prva rekla kako joj je Emina izuzetno draga, komplimenti iz Istanbula su joj ubrzo uzvraćeni. Plava Šeherezada je naime pre nekoliko dana Eminu stavila na listu omiljenih pevačica iz Srbije.
- Emina ima specifičnu boju glasa, a ono što je drugačije kod nas se pljuje i omalovažava, dok bi se na Zapadu plaćalo milionima – rekla je Karleuša kojoj je samo nekoliko dana kasnije Emina uzvratila komplimentima na račun fizičkog izgleda.
- Slučajno naletim na ovu sliku....Jelena posle dvoje dece?! Prezgodna žena, nema šta – napisala je Emina na svom Twitter nalogu pored Karleušine fotografije koja je izazvala oduševljenje pratilaca lepe Novopazarke. Inače, Jelenin suprug je pre nekoliko dana potpisao za ankarski Genčlerbirligi, a pošto Emina živi u Istanbulu na pomolu je možda i novo estradno prijatljstvo koje bi se moglo negovati na tlu Turske gde će Karleuša često odlaziti zbog muževljevog novog angažmana.

No comments:

Post a Comment