Cenzurisana JK!

4:03 PM Bms Bestmusicstar 0 Comments

Cenzurisana JK!
Jelena Karleuša snima skraćenu verziju nove pesme

Cenzurisana JK!

Dalje neće moći! Taman kada je krenula, kako ona kaže, da gazi estradu svojim novim albumom, Jelena Karleuša Tošić naišla je na zabrane.

Naime, JK je ovih dana snimila spot za pesmu „Krimi rad“, ali će zbog teksta koji je i više nego kontroverzan morati da cenzuriše jedan deo, o čemu je i obavestila svoje fanove.
- Dečice, za spot ide cenzurisana verzija pesme „Krimi rad“... Mora (tužan osmeh) - napisala je JK na internetu, a „Alo!“ saznaje da pevačica neće moći da peva delove u kojima se spominju reči „j..e“ i „m..a“ u spotu koji će se prikazivati na televiziji, ali će zato na sajtu „jutjub“ ostati originalna verzija pesme, pa će svi koji žele moći u celini da čuju „Krimi rad“.
Dakle, ovo su stihovi koji će u spotu biti cenzurisani:
- Megariba, megazvezda, meganivo, svima vam je mega, megakrivo,
a meni baš se j..e za sve živo, napišite to, napišite to.
Stiže, Teca Kampino
odmah stiže kapućino
Lavlje srce, m..a Al Paćino,
krimi rad, krimi rad.
U želji da dobijemo potvrdu ovih informacija, pozvali smo Karleušinog PR menadžera.
- U skladu sa propisima koje ima RRA, Jelena će morati da promeni male delove pesme zbog emitovanja na radio-stanicama i televizijama. Naravno, na „jutjubu“ će moći da se vidi spot bez cenzure. Uskoro Jelena ide u Španiju, gde će snimiti spot za pesmu „So“ i verujemo da će njeni fanovi, kao i uvek, biti oduševljeni - izjavio je za „Alo!“ Zoran Birtašević.
Bilo kako bilo, verujemo da će Jelena Karleuša sa zadovoljstvom pevati originalnu verziju „Krimi rada“ na svojim nastupima, na kojima ne prolazi nikakva cenzura!

Drugi spot snima na „Paradi ponosa“!
Jelena je snimanje spota „Sodoma i Gomora“ zakazala za 10. avgust, i to u Cirihu, baš u vreme kada se tamo održava gej parada.
- 10. avgusta na „Prajdu“ snimamo spot za pesmu „Sodoma i Gomora“, koja je za sada najveći hit sa ovog albuma - rekla je JK.

You Might Also Like

0 comments: