Tuesday, May 15, 2012

SHOCK | Žena-manijak upala u Karleušinu kuću!

Jelenina mama Divna počela da se rve sa napadačicom kako bi odbranila unuke sa kojima je sedela u dnevnom boravku. Policija stigla tek posle jednog sata

Image

Porodica u šoku!
Jelena Karleuša danas u popodnevnim satima doživela šok kada joj je preko terase nove kuće na Dedinju uletela žena-manijak! Njena majka Divna Karleuša bila je prva na udaru, jer je sa unukama, Jeleninim ćerkama Atinom i Nikom, sedela u dnevnom boravku dok je Jelena bila na spratu.
- Žena je napala Divnu koja je u dnevnom boravku bila sa unukama! Ušla je preko balkona i urlala tražeći muža Muamera Zukorlića (predsednik i glavni muftija Mešihata Islamske zajednice u Srbiji i bošnjački političar, prim. aut). Kako bi odbranila decu Divna je počela da se rve s njom posle čega je, kada su čuli viku, munjevito uleteli momci iz Karleušinog obezbeđenja. Oni, inače, nisu mogli da vide nasilnicu, jer je uletela preko balkona, a oni su tada stajali na ulazu. Odbranili su Divnu, a S.Ć. su držali dok nije stigla Hitna pomoć i policija – saznaje Kurir od dobro upućenog izvora koji kaže da je policija stigla tek sat posle poziva.
- Kada su policajci došli, iako tek sat nakon što su pozvani, savladali su je i izneli napolje iz kuće – kaže izvor našeg lista koji naglašava da je Divna sada dobro, ali se zbog bezbednosti porodice mnogo potresla.
S druge strane, jedan od policajaca koji je učestvovao u privođenju pomenute žene, potvrdio je za Kurir da je u pitanju žena s psihičkim smetnjama i da je smeštena u specijalnu bolnicu za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”.
Jelena nije želela da komentariše incident, a na društvenoj mreži Tviter kasnije je objavila: “Mislim da je vreme da moja porodica i ja dobijemo policijsku zaštitu“.
Image
izvor: Kurir

No comments:

Post a Comment