Karleuša: Dušmani, ovo je moja kuća

8:59 PM Bms Bestmusicstar 0 Comments

Jelena Karleuša prozvana na jednom internet portalu da na Dedinju nije kupila kuću, već da ju ­je iznajmila od fudbalera Nenada Kovačevića


Jelena Karleuša
Ne voli kada joj kažu da laže
Moje, bre!
Jelenu Karleušu iziritiralo je pisanje jednog internet portala da je slagala kako je kupila kuću na Dedinju u koju se nedavno uselila. U tom tekstu navedeno je kako ju je, zapravo, iznajmila od bivšeg fudbalera Crvene zvezde Nenada Kovačevića.

Kao dokaz priložili su fotografiju na kojoj JK pozira s Duškom Tošićem i ćerkama, a iza njih se vidi stalaža sa uramljenom fotografijom crnokose žene. Napisali su da pevačica nije stigla ni da skloni tuđe slike s polica, te da se u ramu nalazi fotka Nenadove supruge Ivane Kovačević.

- Slika crne žene koja je izazvala polemiku je slika moje majke. Zavist i opsesivna mržnja pojedinaca su strašni - napisala je Karleuša na Tviteru i postavila sliku sporne fotografije na kojoj je zapravo njena majka Divna.

Usput je ostavila poruku i vlasniku internet sajta.
- Tekst koji je objavio tvoj portal o mojoj novoj kući je sramotan i jedna ružna laž. Zamolila bih te ovako javno da se to skloni.
Ubrzo teksta više nije bilo, uz obaveštenje da ta stranica ne postoji.
Kovačevićeva žena i JK se dobro zezale

Jelena Karleuša i Ivana, supruga Nenada Kovačevića, na kraju su na Tviteru napravile šalu na račun cele „podstanarske“ priče.

JK: Ženska, od moje keve misle da si ti. A, ako nisi znala, ja živim u tvojoj kući.

Ivana: Fenomenalno! Stvarno dobra fora. Moram i ja da stavim tvoju sliku kad ti već držiš moju.

JK: Ovo je ludilo. Zamisli? Misle da držim tvoju sliku iznad klavira?!

Ivana: Čekaj, ali gde nas nađoše? Priznaj da Divna i ja imamo dosta sličnosti? Nisu nas džaba pomešali.

You Might Also Like

0 comments: