JK: Gostovaću kod Ivanovića, ali samo uživo! Ivan: Ne padajte na plastikanerku, niko je nije zvao!

2:33 AM Bms Bestmusicstar 0 Comments


  JK: Gostovaću kod Ivanovića, ali samo uživo! Ivan: Ne padajte na plastikanerku, niko je nije zvao!
 

Jelena Karleuša otkrila je na svom Tviter profilu da je dobila poziv direktora Prve srpske televizije da gostuje u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem”. I dok pop pevačica kaže da će poziv prihvatiti samo ukoliko se pojavi kao gost uživo, Ivan Ivanović, autor i voditelj ovog TV šoua tvrdi da je niko iz njegove ekipe nije ni pozvao u goste i da Karleuša u njegovoj emisiji ne može da se pojavi čak ni uz pomoć novca.
Pevačica je na svom Tviter profilu objavila:
- Prihvatiću poziv direktora Prve, da budem gost kod Ivana Ivanovića, samo pod jednim uslovom – da ide uživo. Vi znate zašto #smrtuživo!
- Lepo je to što će ona prihvatiti poziv, samo što je, koliko sam upućen, niko od moje ekipe nije ni zvao u goste – kaže Ivan, i dodaje:
- Ma, sve i da plati ne može da bude gost u mojoj emisiji!
U izjavi za Telegraf Karleuša otkriva da poziv nije dobila od generalnog direktora, već od Aleksandra Radoša, direktora marketinga ove televizije:
- Nije me zvao Dejan Jocić, već Radoš i to još odavno. Rekla sam da može pod jednim uslovom – da ide uživo! Ivan to neće i time je priča završena, pošto ja neću drugačije – kaže pevačica.
Nakon što su pojedine dnevne novine objavile kao “sigurnu” vest da će se Karleuša pojaviti u emisiji, Ivan je oko 20h, na svom tviter profilu objavio:
- Dragi svi, nemojte da vas plastikanerka i žuta štampa lože. I pored njene velike želje, JK neće biti gost. Nije pozvana, a neće ni biti!
izvor: Telegraf.rs

You Might Also Like

0 comments: