Ceca rasturila Karleušin bend!

2:38 AM Bms Bestmusicstar 0 Comments


 
 Ceca rasturila Karleušin bend!
 
Klavijaturista poznat pod umetničkim imenom Džo Smrzlić godinama je na svim nastupima pratio Jelenu Karleušu. Kažemo „pratio“ zato što on to više neće da radi. On već u subotu, 24. marta, kreće sa Svetlanom Ražnatović na njenu veliku evropsku turneju.Ekipa „Ekskluziva“ sa televizije Prva snimila ga je sa ostalim muzičarima na probi s Cecom pred odlazak u Frankfurt, a pošto će folk zvezda nastupati svakog vikenda do 2013. godine, biće krajnje neizvodljivo da muzičar i dalje svira sa pop zvezdom.
Džo i Karleuša družili su se i mimo posla, ali je klavijaturista, izgleda, rešio da se povede onom narodnom „družba je družba, služba je služba“, te je prihvatio Cecinu ponudu da pređe u njen orkestar.
Pokušali smo da dobijemo izjave povodom ovog nesvakidašnjeg muzičkog transfera od Džoa Smrzlića, Jelene Karleuše i Svetlane Ražnatović, ali oni, kao ni portparoli dve pevačice, nisu odgovarali na pozive i poruke.
Možda će Ceca i JK već danas, na suočavanju zbog Karleušinih tužbi za uvrede na Fejsbuku, u Prekršajnom sudu u Beogradu razmeniti i pokoje sočno mišljenje o Smrzićevom preletu iz tabora u tabor.
izvor: Kurir

You Might Also Like

0 comments: