EXTRA FOTO: Jedno Karleušino porodično popodne u Španiji!

10:31 AM Bms Bestmusicstar 1 Comments

Pogledajte kako izgleda jedno “špansko” porodično popodne pop dive Jelene Karleuše u društvu njenih ćerki Atine i Nike, kao i supruga Duška Tošića!
 

Zna JK šta je život!
Tako je to kad vas hoće! Imate veliku karijeru, dvoje predivne dece i uspešnog muža! A Jelenu Karleušu baš hoće!
Diva je protekle nedelje odlučila da na trenutak predahne od silnih koncertnih aktivnosti i pripreme novog albuma, te je u društvu svojih ćerki Atine i Nike, otputovala u Španiju kako bi zajedno sa Duškom, koji u Sevilji igra za fudbalski klub Betis, uživala u porodičnoj idili. A da je zaista u pitanju idila, govore i slike koje su pred vama.
U prostranom dvorištu vile od 700 kvadrata Jelena je sa svojom porodicom uživala u suncu, bazenu, smehu i toplim trenucima.
- Ovde je prelepo! Vreme je divno i još uvek temperatura ne pada ispod 32 stepena. Kuća je savršena i stvarno smo srećni što smo je našli. Atina i Nika uživaju, i ne mogu da ih nateram na spavanje. Iskreno, u Španiji ću iskoristiti svo slobodno vreme da se posvetim mužu i deci, ali i da napunim baterije za novi album koji se polako završava. Život je za moju porodicu i mene stvarno lep, i volela bih da sve zauvek bude ovako. Pošto ćemo stalno biti na relaciji Sevilja – Beograd, moći ću i da završim renoviranje kuće na Bežaniji koju je Duško nedavno kupio - rekla je JK za tabloid “Scandal” koji je i napravio slike koje su pred vama.

You Might Also Like

1 comment:

  1. jel zna neko koji model naocala nosi jk na ovim slikama????pokusavam da pronadjem ali ne ide:-(((((((((

    ReplyDelete