Friday, September 09, 2011

Aha, ko sad koga kopira: JK se obukla kao Jovana Janković!

Jovana Janković, Jelena Karleuša

 Aha, ko sad koga kopira: JK se obukla kao Jovana Janković!

Pevačica Jelena Karleuša izgleda da je zapala u ozbiljnu krizu kad su stil i kreativnost u pitanju. Ideju kako da se obuče u sredu za rođendan svojih ćerki Atine (3) i Nike (2) kompletno je ukrala od lepe voditeljke Jutarnjeg programa televizije Pink Jovane Janković, koja je više puta proglašavana za najbolje obučenu Srpkinju.
Ovaj put Jelena nije puno razmišljala i previše tragala za toaletom za veselje svojih naslednica već joj je ideja sinula čim je rano ujutru u dnevnim novinama videla fotografije Jankovićeve. Diva, kako JK samu sebe naziva, obukla je isto što i Jovana samo dan ranije, na svadbi pevačice Jelene Tomašević i glumca Ivana Bosiljčića. U pitanju su krem bluza na jedno rame i crni šorc sa visokim strukom, koji su, ruku na srce, obema stajali kao saliveni. Jelena je ipak pokušala jednom crnom mašnom na bluzi da izvadi stvar i prikrije da je u pitanju već viđena (Jovanina) odevna kombinacija.
Inače, plavokosa pevačica je sredinom prošle godine gostujući u tok-šouu „Magazin in” na Pinku otvoreno rekla da joj se Jovanin stil oblačenja izuzetno dopada. Pored toga, Karleuša u poslednje vreme javno pokazuje naklonost prema kantautoru Željku Joksimoviću i njegovoj izabranici, što je pokazala i najnovijim kopiranjem. Upućeni tvrde da svojom nedavnom izjavom „Željko je veća diva i od mene” Jelena želi da se dodvori poznatom pevaču kako bi pristao na duet sa njom, što joj je davnašnja želja.
Podsećanja radi, kopiranje na srpskoj estradi nije nikakva novost, ali Karleuša je mnogo puta do sada na sav glas optuživala koleginice da kopiraju njen stil. Ali ni mediji nisu bili blagi prema „maloj od skandala” kada je ova tema u pitanju, pa su dokazali da je ona do sada više puta uspešno prekopirala svetske trendseterke Lejdi Gagu i Viktoriju Bekam.

Džej Kej je „provaljena” i kad je prilikom jednog snimanja iskopirala nemački fotomodel Ani Sofi Monard.

No comments:

Post a Comment