Tuesday, March 22, 2011

Pogledajte kako izgleda novi stan Jelene Karleuše

 http://stat.scandal.rs/wp-content/uploads/2011/03/naslovna-357.jpg
Pogledajte kako izgleda novi stan Jelene Karleuše 


Jelena Karleuša je otvorila vrata svog ekskluzivnog penthausa na Dedinju. Stan se prostire na 300 kvadratnih metara sa pogledom na Beli dvor sa jedne i Avalski toranj sa druge strane. Izgrađen je od najkvalitetnijih materijala, a tek čeka naručeni nameštaj da popuni prazan prostor.
Čini se da Jelena nije mogla da dočeka da fotografiše stan koji još uvek nema ni nameštaj, pa su se mnogi zapitali šta će se tek desiti kada ga namesti. Ipak Jelena tvrdi drugačije:
Ovo je prvi i poslednji put da ću dozvoliti da se naš dom slika. Moj suprug i ja smo po tom pitanju striktni. Mi jesmo javne ličnosti, ali neke stvari su prosto privatnost. Učinila sam ovo samo da bih prekinula polemiku nekih medija i dokonih pojedinaca koji se od jutra do sutra bave time gde živim i šta radim. Ne žurimo sa useljenjem i trenutno čekamo nameštaj koji dolazi iz inostranstva- kaže Jelena.
Zgrada inače ima podzemnu garažu, otvoreni i zatvoreni bazen kao i spa centar i fitnes salu. Jelenin stan ima četiri kupatila, a raspored je ona sama pravila. Upravo zbog te činjenice jedno od kupatila je duplo veće od kuhinje.
U Jeleninoj sobi ceo jedan zid je pretvoren u beli plakar, a naspram njega su vrata od ogledala koja vode u ogromni garderober. Dnevni boravak ima oko 70 kvadrata.
jk1
jk3jk4jk2

2 comments: