Wednesday, November 24, 2010

Mira Škorić opet napala “Ludu Nastu”: Jelena Karleuša nije odgovorila, baškarila se po avionima i limuzinama!


 Mira Škorić opet napala “Ludu Nastu”: Jelena Karleuša nije odgovorila, baškarila se po avionima i limuzinama!

Inspirisana izjavom Jelene Karleuše, koja je 18. novembra, pred koncert Ace Lukasa u Novom Sadu, rekla: ” Da sam htela da budem novinarka, ja bih to bila. Mislim, morala bih da naučim da pišem svih šest padeža” Mira Škorić napisala je na svom “Fejsbuk” profilu:
- Hvala ludoj Nasti, što nam je iznova pokazala kako se ispada glup. Ako niste znali, postoji 6 padeža! Ko drugome u Skoplju jamu kopa (rikna vo skopje), sam u svoje padeže upada… ahahahahaha, ne verujem…?
Pošto je JK već objasnila da je ta izjava bila sakrastična i na račun drugih pevačica, ovoga puta nije odgovorila na ovu prozivku, jer je na kratko morala do Slovenije. Snimala je dve emisije za Pink SI, odvezla se avionom “Er Pinka”, a po dolasku u slovenačku prestonicu sačekala ju je limuzina dugačka 20 metara. Mala od skandala iskoristila je boravak u Ljubljani i kako bi prisustvovala otvaranju ekskluzivnog tržnog centra, u kome je predstavljena kao specijalna gošća.

1 comment:

  1. A ko je taj mira skoric??? (namerno malim slovima!)
    Ovaj na ovoj slici, taj mira, izgleda kao da je metlu progutao!
    Ah, da... sad znam! To je taj mira skoric sto se zahvaljujuci JK digla iz mrtvih, kada je o stampi rec! karijera? Gde je publika, gde su "hitovi" tog mire skoric?!
    Bas je humana nasa Jeca, cak i ozivljava "mrtve" licnosti...

    ReplyDelete