Thursday, October 21, 2010

Sjaši Biljana, da uzjaši Jelena

11879.jpg

 Sjaši Biljana, da uzjaši Jelena

Jedna mala ptičica žute boje, sva pokisla, mi je danas sletela na rame i samnom podelila najnovije tračeve. Kaže meni ta ptičica da će niko drugo no Jelena Karleuša 9. novembra da bude VIP gošća na stajanju Žena u crnom za Međunarodni dan borbe protiv fašizma i da drži najveći transparent, što je velika čast. Kažem ja ptičici, nemoj da sereš. Kao što popovi imaju direktnu vezu sa bogom, tako i mi gejevi imaju direktnu vezu sa svojim gej ikonama. Uspostavim ja vezu sa Jecom i ona mi potvrdi ovu šokantnu vest.
- Jeste srce, jeste. Od kad sam napisala onu kolumnu en-dži-ou sektor Srbije me prosto oboužava.
- Ali kako Jeco, kako?! Nazivali su te kurvom bez mozga, plastičnom dropljom, šund trandžom...
- Pa srce moje, došlo je i njima iz dupeta u glavu. Sad i oni znaju ko je the Diva sa velikim D.
- Dobro Jeco, dobro, ali nemoj da zaboraviš nas koji smo te od samog početka voleli i verovali u tebe.
- Naravno da neću. Naša ljubav je jača od naše ljubavi prema Chanelu i Louis Vuittonu.
Prekinuli smo vezu, a ja sam još uvek bio u čudu. Ja bre pišem ove blogove trista godina i ništa. A ona jednom kolumnom vidi šta uradi.
Ona žuta ptičica mi je takođe rekla da Jeca za vikend pije kafu sa Natašom Kandić i da će postati počasna članica Koalicije za Rekom, a 16. novembra za Dan tolerancije održaće mini koncert u Centru za kulturnu dekontaminaciju. Ko zna šta li sprema za Dan ljudskih prava 10. decembar.
 11880.jpg
Imao sam problema da u sve to poverujem, ali kad sam otvorio sajtove žute boje, na njima Karleuša u prvom redu na tribini LDP, zdravi se sa Čedom Jovanovićem. To je meni bilo malo sumnjivo, te sam stavio svoje X-ray naočare i dobro sam prostudirao slike. I znate šta sam video. Karleuša će biti LDP kandidatkinja za gradonačelnicu Beograda. Ja kad vam kažem. Oterali su Biljanu Srbljanović, a doveli Jelenu Karleušu. Pokušao sam da uspostavim vezu sa Biljanom, ali nešto ovih dana slaba veza sa Azerbejdžanom.
Evo da saznate nešto i iz prve ruke. U petak u Peščaniku gostuje Jelena Karleuša.
I na kraju je red da postavim pitanje koje je svima na pameti. Kad će Karleuša da počne da piše za B92 blog?

1 comment:

  1. Pa ... neka se kandiduje za predsednicu, sto da ne? Lepa, pametna, mlada, ambiciozna...

    ReplyDelete