Friday, October 22, 2010

Jelena Karleuša gostuje u "Utisku nedelje" Olje Bećković


Jelena Karleuša gostuje u "Utisku nedelje" Olje Bećković


 
Autorka i voditeljka emisije „Utisak nedelje“ Olja Bećković ugostiće u nedelju 24. oktobra Jelenu Karleušu. Ovo će biti svojevrstan presedan u istoriji najpoznatijeg i najgledanijeg tok šou-a, jer će po prvu put u gostima biti jedna folk pevačica. Doduše, ne bilo koja, jer moramo da primetimo da je JK proteklih par meseci, pogotovo nedelja - osoba broj 1. naše estrade. Olja Bećković ju je pozvala u "Utisak nedelje" i nedavno, ali Jeca je bila sprečena zbog ranije najavljenog gostovanja u Tuzli.

19 comments:

  1. Jeca Internacionale je zaista odusevila celu naciju u poslednjem "Utisku nedelje". Odmerenost, britak jezik, razoblicavanje licemerja, odlucnost, hrabrost i iznad svega istrajnost u odbrani svojih stavova. A sta je trebalo? Da li da dopusti da je razni "geniji" u ciju "mudrost" nikako ne sme da se sumnja, prave ludom i da je ubedjuju da su razulareni huligani od 30, 40 i 50 godina samo dobra decica i da je ono sto je crno ustvari belo, a da ona i nije mislila ono sto je izgovorila? Ali, za ime sveta, to su vrlo posebni ljudi, mahom u vrlo poznim godinama, koji su Bogom dani i nezamenljivi (odlika komunisticke demagogije), koji se u sve razumeju i sve znaju i umeju, intelektualna elita nad elitama (za razliku od nas miliona neukih i maloumnih), jednom recju neprikosnoveni superautoriteti jos iz vremena Josipa Broza. Aaaaaa, zar jos iz vremena Tita??? Da, da, jos iz vremena Josipa Broza Tita!!! Strasno, strasno!!! Ma jezivo... Sve prolazi, sve se menja, samo je (kvazi?)intelektualna "elita" stalna... Ili vise nije, bar u ocima javnosti? David je pobedio Golijata! Koliku samarcinu im je Jeca razvalila nije potrebno ni komentarisati! P.S. Verujem da ce svi oni ubuduce u sirokom luku (ali ne ni crnom, niti belom luku) zaobilaziti emisije u kojima ce Jeca da gostuje!

    ReplyDelete
  2. U potpunosti se slazem.

    ReplyDelete
  3. Pa oni i ne konzumiraju crni i beli luk. Za njih je samo kavijar. Oni su fini.

    ReplyDelete
  4. kako ne jedu luk kad su ljuti

    ReplyDelete
  5. Iz Titovog doba? Pa kada oni misle da odu vec jednom u penziju i da prepuste nekom mladjem svoje udobne direktorske fotelje?

    ReplyDelete
  6. Godinama i decenijama pustis TV samo oni, otvoris novine samo oni, pustis radio samo oni. Vise mi muka od njih.

    ReplyDelete
  7. A da li se neko zapitao koju korist ima ovo drustvo i kultura od njihovog delovanja?

    ReplyDelete
  8. OVO TI JE BAS DOBRO PITANJE.

    ReplyDelete
  9. Ovog puta sam gledala Utisak nedelje samo zbog JK. Bravo, Jeco !

    ReplyDelete
  10. Jeca im je bas nabila komplekse. A zasto i ne bi. Nisu joj oni shefovi (hvala Bogu), pa da mora da meri na miligram sta govori i kako koga gleda. Boli je bas BRIGA (da ne upotrebim neku drugu REC) za njihovo misljenje.

    ReplyDelete
  11. Sigurno oni imaju luk u jelovniku jer su lukavi.

    ReplyDelete
  12. Jeca je inteligentna i iskrena a to se odmah primeti, zato ih je i pobedila.

    ReplyDelete
  13. Ja uvek gledam Oljine emisije jer su kvalitetne, a ova poslednja je bila extra.

    ReplyDelete
  14. Neverovatno je kolika je ljubomora starih ljudi prema nekoj osobi samo zato sto je mlada, izuzetno lepa i opste poznata. jos kad im odreze u brk pozele da je pojedu. Samo sto im zubi ne valjaju.

    ReplyDelete
  15. Koliko sam videla, imaju vestacke zube. XEXEXE

    ReplyDelete
  16. Svaka cast Jeci! Jos odzvanja - VI OVO NISTE SMELI NIKAKO DA KAZETE!
    A ne cas ovako cas onako (kaze se za nekog ko drzi dupe na dve klupe)!
    BRAVO BRAVISIMO

    ReplyDelete
  17. JECA JE PO KO ZNA KOJI PUT DOKAZALA DA MOZE DA RAZGOVARA SA SVAKIM I JOS DA GA POTUCE DO NOGU I POSTIDI. BRAVO JECO.

    ReplyDelete