Thursday, September 30, 2010

Šou u Ljubljani: Željko Mitrović “naterao” Lepu Brenu i JK da pevaju zajedno, a onda ih iza scene ostavio same!!!


 Šou u Ljubljani: Željko Mitrović “naterao” Lepu Brenu i JK da pevaju zajedno, a onda ih iza scene ostavio same!!!

 
Ogroman vatromet nad Ljubljanom označio je noćas tačno u ponoć početak rada televizije „Pink Slovenija“. Nekoliko hiljada ljudi na Presernovom trgu uživalo je u svečanoj proslavi, ali i u nesvakidašnjoj prilici da na sceni vide zaraćene dive Lepu Brenu i Jelenu Karleušu kako zajedno pevaju! Istina imale su između sebe tampon zonu, Željka Mitrovića koji je celu stvar i zakuvao. Naime, dok je Brena pevala otkucala je ponoć i vreme da se koncert na trgu završi. Mitrović je izašao na scenu da da znak za vatromet, nakon čega je voditeljka najvila specijalnu gošću  – Jelenu Karleušu! Željko je uzeo JK za ruku, zagrlio je i najavio Breninu pesmu! Obe su, nemajući kud,nastavile da se njišu u Željkovom ritmu, a JK je u jednom trenutku odustala i prepustila Breni da otpeva “Ja nemam drugi dom”. Na sceni se pred kraj pojavio i Željko Joksimović koji nije ni pokušavao da se uključi u pevanje.
Zanimljivo je bilo i u bekstejdžu posle nastupa jer je plavi šlem Mitrović na kratko otišao i ostavio same Brenu, JK i Željka Joksimovića.
- Svi su ćutali. JK je u jednom trentuku rekla Željku- ja ću da sedim sa tobom, a Brena je za to vreme grozničavo kopala po svojoj tašni u navodnoj potrazi za ko zna čim! Bila je užasno nervozna zbog svega što se desilo. Sve u svemu neprijatno i napeto – kaže izvor portala sa lica mesta.
Bilo kako bilo, svi su preživeli i veselje nastavili u klubu “Top” gde se točio samo  najbolji šampanjac! “Dom perinjon” je tekao u potocima, a gosti se nisu ustručavali pa su ga konzumirali u ogromnim količinama. Lepa Brena se zadržala kratko, ali je zato JK u svom separeu đuskala do ranih jutarnjih sati. Svi su se ludo proveli, a Željko Mitrović može sebi da čestita na uspešno organizovanom početku rada nove televizije!

No comments:

Post a Comment