Saturday, July 10, 2010

SEKA I KARLEUŠA SE OPET SVADJAJU NA FEJSBUKU

Aleksićeva na Fejsbuku cinično prokomentarisala prelazak Duška Tošića iz engleske lige u Crvenu zvezdu, a Jelena joj žestoko odgovorila




Predugo je vladalo primirje između Seke Aleksić i Jelene Karleuše.
Čekao se samo povod da se otvori novi front! Prelazak Duška Tošića iz Kvins park rendžersa u Crvenu zvezdu bio je okidač da ponovo započne rat između dve pevačice.

Prva je “zapucala” Seka. Na Fejsbuku, naravno.
“Viktorija i Dejvid Bekam doživeli su tužnu sudbinu. Dejvid je potpisao ugovor za Zvezdu, pa će Viktorija, umesto na palatu engleske kraljice Elizabete, morati da gleda na vilu Cece nacionale... Jedino je dobro to što su usluge logopeda u Srbiji mnogo jeftinije nego u Engleskoj, pa će Dejvid konačno naučiti da priča”, napisala je Aleksićeva na svom statusu.

Istina, nijednom nije upotrebila Jelenino i Duškovo ime, ali je “čitljivo između redova”. Međutim, Seka je iznenada odlučila da izbriše svoje pisanije. Pokušali smo da od njenog portparola saznamo zašto je to učinila, ali iako nam je obećano, odgovor nismo dobili do zaključenja ovog broja. Ali Karleuša je stigla da ga pročita pre nego što je prozivka nestala sa profila njene ljute protivnice. I rešila da joj odgovori.

- Neko gleda na Marakanu, a neko u njivu i kukuruzište, dok ga i odatle ne isteraju i ne zabrane. Svakom se loše lošim vrati. To vidim iz slučaja tužne osobe koja je zabranjena svuda. Nadam se da ćete i vi u Kuriru uskoro prekinuti da objavljujete slike debele domaće životinje sa falš torbama i falš životom. Razumem bes i frustracije onih koje niko neće, pa sami sebi kupuju deseti verenički prsten. Nadam se samo da će nekoliko miliona Delija biti popustljivo prema pokondirenoj tikvi kao što sam ja - uzvratila je rafalno Karleuša.

Kome će se i da li prikloniti navijači Crvene zvezde? Njih ipak najviše interesuje da klub pobeđuje.

http://karleusa.blogspot.com/

1 comment:

  1. Serka nasla da komentarise karijeru Dusa Tosica?!
    Cime se ono Serkin Seljko bavi? "Potrcko" ima u profesiji? LOL

    ReplyDelete