Friday, July 23, 2010

Ivan Ivanović oprostio Dušku Tošiću što će da mu lomi noge zbog Crvene zvezde

Ivan Ivanović oprostio Dušku Tošiću što će da mu lomi noge zbog Crvene zvezde



Zvezda je život, ostalo su sitnice! Ova krilatica je jedna od najvažnijih u životu sve popularnijeg voditelja Ivana Ivanovića, koji je zbog ljubavi prema voljenom klubu odlučio da zaboravi na pretnje Duška Tošića. Novo pojačanje crveno-belih i muž pevačice Jelene Karleuše zapretio je Ivanoviću lomljenjem nogu, o čemu je Kurir prvi pisao, ukoliko voditelj ne prestane da u svojim emisijama pominje “malu od skandala”. Međutim, Ivanović kaže da veruje kako je Tošić sve to rekao u afektu:
- Sticajem okolnosti, Duško je potpisao za Zvezdu, pa na njega gledam kao na Zvezdinog fudbalera. Kao takvog, mogu samo da ga volim i ništa drugo. To što mi je pretio, stvar je civilizacijskog nivoa, ali negde ga i razumem. On kao muškarac i zaštitnik mora da reaguje. Ipak, njegova reakcija je bila potpuno neprimerena vremenu i mestu. Mada, početak je sezone, pa je čovek, u želji da se dokaže, možda malo nervozan. S druge strane, verovatno trpi pritisak iz kuće. Ne verujem da će mi neko polomiti noge, mislim da je on to rekao u afektu. Ali nije prijatno kad ti neko preti - kaže Ivanović.

2 comments:

  1. Uplasio se Ivan Ivanovic...xaxa

    ReplyDelete
  2. "nije prijatno kad ti neko preti"? Jel Ivane Majm++e? A da li je prijatno kad ti suprugu i majku dvoje dece prozivas? Da li je prijatno nama kao jK fans?

    ReplyDelete