Ivan Ivanović oprostio Dušku Tošiću što će da mu lomi noge zbog Crvene zvezde

1:00 AM Bms Bestmusicstar 2 Comments

Ivan Ivanović oprostio Dušku Tošiću što će da mu lomi noge zbog Crvene zvezdeZvezda je život, ostalo su sitnice! Ova krilatica je jedna od najvažnijih u životu sve popularnijeg voditelja Ivana Ivanovića, koji je zbog ljubavi prema voljenom klubu odlučio da zaboravi na pretnje Duška Tošića. Novo pojačanje crveno-belih i muž pevačice Jelene Karleuše zapretio je Ivanoviću lomljenjem nogu, o čemu je Kurir prvi pisao, ukoliko voditelj ne prestane da u svojim emisijama pominje “malu od skandala”. Međutim, Ivanović kaže da veruje kako je Tošić sve to rekao u afektu:
- Sticajem okolnosti, Duško je potpisao za Zvezdu, pa na njega gledam kao na Zvezdinog fudbalera. Kao takvog, mogu samo da ga volim i ništa drugo. To što mi je pretio, stvar je civilizacijskog nivoa, ali negde ga i razumem. On kao muškarac i zaštitnik mora da reaguje. Ipak, njegova reakcija je bila potpuno neprimerena vremenu i mestu. Mada, početak je sezone, pa je čovek, u želji da se dokaže, možda malo nervozan. S druge strane, verovatno trpi pritisak iz kuće. Ne verujem da će mi neko polomiti noge, mislim da je on to rekao u afektu. Ali nije prijatno kad ti neko preti - kaže Ivanović.

You Might Also Like

2 comments:

  1. Uplasio se Ivan Ivanovic...xaxa

    ReplyDelete
  2. "nije prijatno kad ti neko preti"? Jel Ivane Majm++e? A da li je prijatno kad ti suprugu i majku dvoje dece prozivas? Da li je prijatno nama kao jK fans?

    ReplyDelete