Wednesday, July 14, 2010

Duško Tošić pretio Ivanu Ivanoviću: Okani se Jelene, polomiću ti noge!!!


Duško Tošić pretio Ivanu Ivanoviću: Okani se Jelene, polomiću ti noge!!!


U sukob između Ivana Ivanovića i Jelene Karleuše upleo se i Duško Tošić zapretivši voditelju da će mu polomiti noge ukoliko se ne okane njegove supruge! Po završetku prošlonedeljne konferencije povodom potpisivanja ugovora između kompanije “Gasprom” i Crvene zvezde, novopečeni fudbaler kluba iz Ljutice Bogdana uneo mu se u lice i verbalno ga napao.
- Duško ga je izveo ispred Marakane i obasuo ga salvom uvreda, ponavljajući da će mu polomiti noge ukoliko ikad više, u bilo kom kontekstu, bude pomenuo Jelenu. Ivan je upitao zbog čega mu preti, a Tošić mu je samo odbrusio kako će neki moćni ljudi to uraditi za njega – priča naš izvor koji se zatekao na licu mesta.
Već sutradan je usledio odgovor na pretnje. U emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” na TV Foks voditelj je rekao kako je Crvena zvezda jedina zvezda s kojom je Duško Tošić ikada nešto potpisao, aludirajući pri tom na njegov brak sa Karleušom.
- Tačno je da sam imao problem s Duškom, ali mišljenja sam da bi on trebalo da se bavi fudbalom, a ja svojim poslom. Verujem da je u Evropi imao prilike da gleda emisije ovakvog formata, pa me samim tim njegove reakcije iznenađuju – rekao nam je Ivanović.
Pokušali smo da čujemo i fudbalerovu priču, ali bez uspeha. On je s timom na pripremama u Sloveniji i nije želeo da govori o pomenutom incidentu.


No comments:

Post a Comment