Monday, May 10, 2010

JK: Ceca mi je rekla da sam jako ružna!

JK: Ceca mi je rekla da sam jako ružna!


Sada su nam mnoge stvari jasnije…. :)
Gostujući u Nedeljnom popodnevu televizije B92, Jelena Karleuša, koja u subotu treba da održi svoj prvi solistički koncert, izjavila je nešto o čemu je godinama ćutala. Na pitanje Lune Lu, ko je nervirao u detinjstvu JK je, potpuno neočekivano, odgovorila:
“Pevala sam prateće vokale jednoj našoj pevačici Dajani (Tripunović, učesnica prvog serijala Farme). Zajedno samnom se u studiju pojavila tada velika zvezda Ceca. Nas dve smo zajedno Dajani pevale prateće vokale. Bila sam jako uzbuđena jer pevam rame uz rame sa Cecom. Tadašnji moj kompozitor Braja, mi je posle svega toga rekao: Ceca je rekla da super pevaš, ali da nikad nećeš biti zvezda jer si jako ružna.”
Obratite pažnju na peti minut video klipa. Koliko vam Karleuša deluje ubedljivo? Da li primećujete kako se Luna Lu jedva suzdržala da ne pukne od smeha? LOL!

Pošto se Ceca Ražnatović, verovatno neće oglasiti povodom izjave njene koleginice, evo Karleušine fotografije iz tog perioda, pa vi procenite da li je Ceca bila u pravu….

6 comments:

  1. pa nije puno pogresila,mada ne verujem da je to rekla:-)

    ReplyDelete
  2. ceca ne vidi nju

    ReplyDelete
  3. e teska grdosija e ovaaa karelusa fala mu na boga an parite so gi ima so se sredi malku.kako travestit mi e
    :))))))))))))) i se nesto ceca za nea zbore hehehehehhe kako da ne.nema druga rabota ona karleusa od usta ne ja vade.gluposti!

    ReplyDelete
  4. prvo kaze ovo sam bas u nekim novinama rekla, onda posle 2 sekunde, ovo nikad nisam rekla! Lazooooov

    ReplyDelete
  5. JECO, i sama znas da si jedinstvena i prelepa!!!

    Inace, cela emisija je bila bas Cool

    ReplyDelete