Wednesday, May 19, 2010

CECA BILA NA ŽURKI JELENE KARLEUŠE

Svetlana Ražnatović uživala na afterpartiju koji je Karleuša priredila nakon koncerta u Areni


Jelena Karleuša je nakon dugo najavljivanog koncerta u Beogradskoj areni napravila žurku na splavu H2O, na kojem se pojavila i Ceca!

Kada je Ražnatovićeva ušetala u prostoriju, sve oči su bile uprte u nju. Zauzela je mesto u jednom od VIP separea, tačno naspram onoga u kojem je sedela JK sa suprugom Duškom i prijateljima posle svog prvog solističkog koncerta u prestonici, koji je bio pravi produkcijski spektakl zahvaljujući organizatorima iz
„Šoumastera“. Ruku jedna drugoj nisu pružile niti su se pozdravile, ali gradski dušebrižnici u ovome su videli još jedan signal da bi u nekom doglednom periodu moglo doći do njihovog pomirenja, uprkos konstantnim trzavicama. Jelena je ubrzo napustila splav kako bi se presvukla, pošto je bila u haljini sa nastupa, ali se nakon izvesnog vremena vratila. Za to vreme, ali i kasnije, Ceca je uživala u muzici i lepo se zabavljala.

Baš kao u serijama, tako i kod ove dve pevačice - nakon svake priče o njima treba da stoji jednostavno: „Nastaviće se“. Sigurno hoće. A kako, videćemo.   

2 comments:

  1. da li je ovo proverena info? Bilo bi bas zanimljivo!

    ReplyDelete
  2. Mislim da nije istina, ali zasto da ne? I ja mislim da bi bilo veoma zanimljivo !!! =))) ...

    ReplyDelete