Tuesday, April 13, 2010

Karleuša - Seka 1:0!

http://www.kurir-info.rs//files/image_for_teaser/Thumb_1206DamirDervisagic.jpg
Seka Aleksić se neće venčati 15. maja, na dan kada JK ima koncert, jer se plaši da će joj Jelena oteti sve naslovne strane
 http://karleusa.blogspot.com/
Seka je pobegla sa megdana Karleuši!
Iako je planirala da svoje venčanje održi 15. maja, baš na dan kada Jelena pravi svoj prvi solistički koncert u Beogradu, srpska Rijana je, izgleda, sabrala dva i dva i odustala od tog datuma.
- Shvatila je da njena svadba s Veljkom Piljikićem neće biti medijski propraćena onako kako bi to ona želela i, uplašena da će joj ljuta protivnica oteti ispred nosa naslovne strane, jednostavno se povukla - tvrdi naš sagovornik dobro upućen u odnose između dve pevačice.
Za taj 15. maj Seka je zakazala nastup u Frankfurtu, a kako bi opravdala ovu bežaniju s fronta, okrivila je novinare da su joj oni nametnuli kada će se udavati!
- Ne znam zašto mediji spekulišu tim datumom. Stičem utisak kao da žele da me obaveste kada je moje venčanje. Jedino Veljko i ja znamo tačan datum kada ćemo izgovoriti sudbonosno „da“, ali ne želimo da ga otkrivamo da bismo izbegli svu pompu. Ali, svakako će biti u maju - ispričala je jednom nedeljniku.
A cela dosadašnja pompa krenula je iz njenog PR tima. Međutim, to nije bitno, uskoro će sve biti jasno. Ko veruje da Seka zaista želi da od medija i javnosti sakrije datum svadbe?! Svako ima pravo na mišljenje, naravno. Ali, biće da je, ipak, posredi ono s početka ove priče. I ništa više.
Pozvali smo Seku da nam kaže još neki detalj o razlozima pomeranja ceremonije, koja će se održati u mondenskom letovalištu Šarm el Šeik, a crkveni obred obaviće sveštenik egipatske Koptske pravoslavne crkve! Međutim, njen portparol nam je rekao da ona ne želi da govori o tome.
A da li Karleuši imponuje to što joj je rivalka predala bitku?
- Odmaram se u Londonu s porodicom i neću da komentarišem te gluposti - naglasila je Jelena.
Po dosadašnjem iskustvu, jedan poraz ne znači i kraj rata. Videćemo šta je sledeće.   

No comments:

Post a Comment