Thursday, April 15, 2010

Karleuša flertuje sa kentaurom (Video)

Pop diva Jelena Karleuša u produkciji “Visual Infinityja” snimila je šokantnu reklamu za koncert “All About Diva” u kojoj flertuje sa kentaurom.


Iz tima Jelene Karleuše i produkcijske kuće “Showmaster” već nekoliko meseci najavljuju pravi spektakl u “Beogradskoj areni” koji je zakazan za 15. maj.
Nakon bilborda u Beogradu, sledeći korak u promovisanju Jeleninog koncerta je televizijska reklama koju je popularna pevačica snimila pre desetak dana u produkciji “Visual Infinityja”.
Da od koncerta furiozne blondine treba očekivati zaista mnogo jasno je bilo još kada je koncert najavljen, a nakon reklame koja promoviše “All About Diva” spektakl jasno je da pevačica i njen tim za beogradsku publiku pripremaju zaista nešto nesvakidašnje za naše prostore.
JK je uvek pronalazila odlične načine da šokira i iznenadi domaću publiku, pa je tako reklama u kojoj se pevačica mazi i flertuje sa kentaurom, a zatim ga češka po stomaku, dok on nju čupa za kosu, svakako uspela da domaću javnost iznova šokira i ostavi u čudu! Uostalom, pogledajte i sami.

1

No comments:

Post a Comment