Monday, April 26, 2010

Karleuša: Kome je do vernosti, kad kurvi je do seksa!

Pop diva Jelena Karleuša priprema novi singl “Kaligula” koji sadrži eksplicitne i provokativne stihove: Kome je do vernosti, kad kurvi je do seksa!

 http://karleusa.blogspot.com/
Pop zvezda Jelena Karleuša ostavila je u senci veliki broj javnih ličnosti kada se u bež kombinezonu pojavila na modnoj reviji svog kuma Darka Kostića.
O kolekciji koju je njen kum predstavio beogradskoj publici JK za “Mondo” kaže:
- Oduševljena sam. Obožavam sve što uradi Darko Kostić, to nije samo visoka moda, to je umetnost – i dodaje da joj se jedna haljina posebno dopala i da će je poneti na svom koncertu.
STIŽE “KALIGULA”
Furiozna plavuša ovih dana okupirana je oko priprema svog prvog solističkog koncerta u Beogradu simboličnog naziva “All About Diva”.
Jelena već mesecima studiozno radi na pesmama koje će te večeri otpevati, kostimima, koreografijama, a ovih dana bi trebalo da krene i snimanje spotova koji će biti korišćeni te večeri u “Beogradskoj areni”.
Diva, kako je nazivaju domaći mediji i njena publika, priprema pravi spektakl, a pored koncerta ona sa svojim saradnicima, Marinom Tucaković i “Atelje Tragom”, priprema i novu pesmu.
Nakon “Insomnie”, koja je po mnogima već proglašena za hit decenije, JK ponovo priprema pesmu punu energije i elektronike, intrigantnog naslova “Kaligula”.
Opera17 vam ekskluzivno donosi deo teksta:
Svako veče, svako veče, zabranjena veza,
kome je do vernosti, kad kurvi je do seksa.
Imperija uzdaha, slobodna adresa…
U krevetu ti si tigar, a ja…

2 comments: