Monday, April 05, 2010

Jelena Karleuša ne zna da peva!

http://www.svetplus.com/includes/imgres.asp?img=137078201.jpg&width=475
Jelena Karleuša ne zna da peva!
Vokalne sposobnosti Jelene Karleuše, često se, u negativnom kontekstu komentarišu, posebno od strane njenih kolega. Ovog puta, ponovo, nakon par godina, o tome je progovorila "farmerka" Maja Odžaklijevska, legendarna pop-džez pevačica.

Naime, ona se na farmi u Lisovićima, požalila Zorici Brunclik, kako joj nije jasno, zašto su joj kolege zamerale što je javno isprozivala JK. "Rekla sam da Karleuša ne zna da peva. Šta sam ja tu koga naljutila kad devojka zaista ne zna da peva? Sad je počela malo nešto da pevuši. Al’ na početku karijere niti si je razumeo niti je znala da peva. Skoro su nešto snimali, pa se opet namučila. Što ne dođe kod mene samo da mi kaže: „Koleginica si mi, možeš li da mi pomogneš?“ Pa, rado ću da pomognem. Živi sa osećajem da je svemoguća, a u stvari nije. Ja ne razumem čemu to", rekla je Maja.

Brunclikova je pomno slušala, ali se uzdržala od bilo kakvog komentara. Ni Karleuša nije želela da da izjavu povodom ovog događaja, ali sumnjamo, poznavajući njen oštar jezik, da će tako i ostati.

2 comments:

  1. Šteta što se Maja ne može pohvaliti da ne zna da pije

    ReplyDelete
  2. Mora sa necim da privuce paznju na sebe, a najlakse je preko "ledja", odnosno imena JK!

    ReplyDelete