Friday, April 02, 2010

Snimala spot 18 sati!

 http://www.kurir-info.rs//files/image_for_teaser/Thumb_1219JK3.jpg
Jelena Karleuša uradila reklamu kojom će na TV Pink najaviti solistički koncert u Areni

Jelena Karleuša juče je snimila spot kao najavu za veliki koncert koji će 15. maja održati u Beogradskoj areni.
Snimanje je trajalo punih 18 sati, a JK je nosila luksuznu haljinu napravljenu od kristala, koju je specijalno za ovu priliku kreirao Darko Kostić. Režija je bila poverena Aleksandru Kerekešu Kekiju, a reklama će pojaviti već posle vaskršnjih praznika na televiziji Pink.
- Ovo je reklamni spot koji ima poruku i koji će zaintrigirati publiku, kao i sve ostalo što radi Jelena - kaže izvor Kurira blizak organizaciji i dodaje:
- Interesovanje za koncert „Sve o divi“ je veliko, mnogo ljudi iz okolnih zemalja će doputovati u Beograd, pa se razmatra mogućnost da se 16. maja organizuje još jedan spektakl. Program će biti podeljen na četiri celine: „Nastajanje dive“, „Slatki život“, „Religija“ i „Ludilo“, a svi koji te večeri budu u Areni videće specijalne efekte kakve nikad nisu videli ni na jednom koncertu u Beogradu.
Iz PR tima pevačice kažu da će čitava bina biti hidraulična, sa mnogo liftova, a za rasvetu i specijalne efekte brinuće firma „Barco“, koja je, između ostalih, radila i Madonine koncerte. Uz Jelenu će na bini u svakom trenutku biti i 30 plesača, a pripremljen je i veliki broj kostima, koji će prisutne ostaviti bez daha.
Pa ko voli - nek izvoli!

No comments:

Post a Comment