Tuesday, March 23, 2010

Sve o Karleuši

 http://www.novosti.rs/upload/images/2010/03mar/2103/moz-jk.jpg
Sve o Karleuši



KO je zapravo Jelena Karleuša, jedna od najintrigantnijih pevačica sa ovih prostora, kada se ugase reflektori? Ovu zagonetku već punih 15 godina, koliko sija njena zvezda iznad brdovitog Balkana, pokušava da odgonetne domaća javnost, a njeno rešenje uskoro će ponuditi TV Pink u vidu dokumentarnog serijala „All about diva“.
Njen život je uvek u žiži interesovanja. I dok u medijima slovi za hladnu opasnicu, koja nikome ne ostaje dužna, već noževe iz leđa uvek vadi sama, oni koji su imali prilike da je upoznaju opisuju je u dve reči - emotivna lafica.
- Gledaoci će konačno moći da upoznaju pravu Jelenu, u svom domu, sa ćerkama Atinom i Nikom, suprugom Duškom Tošićem, majkom Divnom, prijateljima... - priča nam Zoran Birtašević, pevačicin asistent. - Dokumentarac se uveliko snima, tako da je kamere prate u stopu i tokom priprema za spektakl u „Beogradskoj areni“, koji je zakazan za 15. maj. Snimaju se probe sa igračima, isprobavanje kostima... Kamere će leteti sa njom i u London, gde će sa tamošnjim agentima za nekretnine odabrati novi porodični dom. Biće to dokumentarac nalik Džeksonovom „This is it“.
Ovaj dokumentarac, od šest ili sedam epizoda, snima se u produkciji „Šoumastera“, i počeće mesec dana pred koncert, najverovatnije, 15. aprila.
Jelena pred koncert planira da izbaci još jednu novu pesmu, a u opciji je trenutno, kako saznajemo, šest kompozicija.

PLANULO 7.000 KARATA
DA za koncert Jelene Karleuše vlada veliko interesovanje, govori i činjenica da je do sada prodato oko 7.000 ulaznica. Budući da je do spektakla ostalo još nepuna dva meseca, tim JK je siguran da će „Arena“ biti puna.

PEVAĆE UŽIVO
IAKO će u pratnji 25 igrača, u kostimima Darka Kostića i Marka Mitanovskog, imati prilično zahtevne koreografije, koje zahtevaju i mnogobrojne akrobacije u vazduhu, Jelena će pevati uživo. Popularna pevačica je odlučila da stavi tačku na tračeve da peva na plejbek, koje šire njene koleginice, pa je odlučila da non-stop drži monitoring u ušima.

No comments:

Post a Comment