Friday, March 05, 2010

Karleuša ispalila Banjalučane

Jelena se nije pojavila na dodeli Oskara popularnosti Republike Srpske, a fanovi su uvereni da organizator nije hteo da ispuni njen zahtev i obezbedi privatni avion
 http://www.kurir-info.rs//files/image_for_teaser/1211-arhiva.jpg


Banjalučani su u ponedeljak veče uzalud čekali da se na dodeli Oskara popularnosti Republike Srpske pojavi Jelena Karleuša i priredi šou poput onoga na finalu „Velikog Brata“.
Spektakl je, na veliko razočaranje njenih fanova, izostao, a po izlasku iz dvorane Borik publika je odmah počela da spekuliše o razlozima nedolaska srpske zvezde. Jedni su tvrdili da organizatori ovog puta, za razliku od prošle godine, nisu prihvatili Jelenin zahtev da po nju pošalju avion, dok su drugi imali „proverene informacije“ da je zapravo došlo do nesporazuma oko datuma održavanja manifestacije.
Međutim, iz Karleušine PR službe odbacuju oba navoda naglašavajući da aerodrom Banjaluka nije bio otvoren za sletanje.
- Oba razloga su čiste dezinformacije! Jelena nije došla zato što je banjalučki aerodrom bio zatvoren za saobraćaj u periodu oko 20 časova, kada je trebalo da poleti iz Beograda. Avion „Er Pinka“ je čekao na pisti, ali je let otkazan - rekao nam je Jelenin PR.
Ali, iz kompanije čija je letelica ostala prizemljena negiraju ove navode!
- Mi zaista ne znamo da je bilo ikakvih otkazivanja letova, kao ni da banjalučki aerodrom nije radio te noći - rečeno nam je u Er Pinku.
Pokušali smo da razjasnimo celu priču, pa smo pozvali i Banjalučane. Nadležni na aerodromu prebacivali su nas sa broja na broj, tako da igru „gluvih telefona“ nismo uspeli da privedemo kraju. Možda ova kiša zaista utiče na veze. Bilo one avionske bilo telefonske.

No comments:

Post a Comment