Friday, March 05, 2010

Rat fanova JK i Lejdi Gage!

Rat fanova JK i Lejdi Gage!
Najpoznatiji bloger na svetu Perez Hilton napisao tekst o Karleuši

Rat fanova JK i Lejdi Gage!

Tekst koji je najpoznatiji svetski bloger Perez Hilton objavio na svojoj internet stranici izazvao je pravi rat između fanova Jelene Karleuše i Lejdi Gage!

Sve je počelo kada je Perez odvojio vreme i prostor na svom sajtu da se pozabavi likom i delom Jelene Karleuše. Na ovaj način, posle toliko godina bavljenja javnim poslom, velikog broja hitova i prepoznatljivog medijskog eksponiranja, JK je doživela da se nađe u društvu svetskih zvezda! Po svom običaju, bloger ni ovog puta nije štedeo odabranu „žrtvu“, pa je Karleušu dobro iskritikovao, ali sama činjenica da se uopšte bavio njenim likom i delom može se smatrati velikim uspehom!
Perez je za JK napisao da je „srpska kopija Lejdi Gage“, te da njena pesma „Insomnija“ nije loša, ali da pevačica treba da pronađe svoj sopstveni stil.
- Izgleda da Srbija ima svoju sopstvenu „želim da budem“ Lejdi Gagu. Jelena Karleuša je dala sve od sebe tokom izvođenja pesme „Insomnija“, koja „može da prođe“, ali ipak devojka treba malo više da se potrudi, a ne nego samo da pomera kukove i otvara usta. Pesma nije toliko loša, ali pronađi svoj lični stil, bejbi! Kladim se da nećeš biti ni upola toliko loša - napisao je Perez na blogu.
U roku od 24 sata otkako je Perez objavio tekst u kojem je prozvao srpsku pop divu da kopira američku koleginicu, oko 150 obožavalaca dve zvezde učestvovalo je u raspravi o tome koja je od njih „patentirala“ ekstravagantan izgled na sceni! Tako su poštovaoci srpske pevačice istakli da ona postoji mnogo duže od britanske joj koleginice, te da je prva izmislila neobične medijske nastupe. S druge strane, fanovi Lejdi Gage osudili su „još jednu kopiju“ svog idola. Počele su da pljušte i međusobne uvrede na nacionalnoj osnovi, tako da je sigurno da će rat trajati još dugo.

JK: Perez, izvini
Sama Jelena Karleuša bila je i više nego zadovoljna što se našla u istom košu s mnogim svetskim zvezdama koje Perez Hilton komentariše, tako da se opravdano pohvalila svojim prijateljima na „fejsbuk“ profilu, gde je stavila status:
Lejdi Gaga - američka “želim da budem” JK. Izvini, Perez, moja ljubavi...

Ko koga ovde kopira?
Zanimljivo je da je Lejdi Gaga 2008. godine snimila spot za pesmu „Poker fejs“ u kojoj je obučena gotovo identično kao Jelena Karleuša iz videa „Slatka mala“. Veoma slični plavi kostim, upotpunjen rukavicama i čizmama, prva je promovisala upravo JK, da bi tri godine kasnije tu kombinaciju „proslavila“ i britanska zvezda.

No comments:

Post a Comment