Friday, February 19, 2010

Karleuša igrala uz Sekinu pesmu!


http://www.kurir-info.rs//files/image_for_teaser/1220.jpg
Plavokosa pevačica na žurki tabloida Skandal s ushićenjem podigla ruke kad se zaorio Aleksićkin hit „Rođena s vukovima“
 
 
Jelena Karleuša se na žurki tabloida Skandal veselila uz pesmu Seke Aleksić „Rođena s vukovima“!
Zvuči pomalo nestvarno, ali u to su mogli da se uvere svi koji su preksinoć bili u beogradskom klubu „Teatro“. Nije bilo malo onih koje je takva scena začudila, pa su se mogli čuti raznorazni komentari, ali i sumnjičava došaptavanja da li je ovo još jedna u nizu Jeleninih provokacija na račun svoje ljute suparnice, ili su njihova medijska prepucavanja zapravo dobro izbalansiran zajednički marketinški trik.
- Pa šta ako se veselila uz Sekinu pesmu, to je zabava, svi su se veselili - rekao je PR JK, koji nije želeo da precizira da li se njegovoj štićenici sviđa Sekina pesma.
Karleuša je u stilu velike zvezde na žurku stigla među poslednjima, nastojeći da privuče pažnju, što joj je i te kako i uspelo. Čak je pred početak fešte najavljeno da će se tokom večeri latiti mikrofona, međutim, „Insomniju“ je umesto nje u više navrata otpevala pevačica benda koji je bio zadužen za dobar štimung. Kako smo saznali, JK se, navodno, požalila da tehnički uslovi u klubu ne zadovoljavaju i da ona u takvim okolnostima ne može da svoj hit izvede uživo. Mislite o tome.
http://img171.imageshack.us/img171/1472/jk2q.jpg

Goga: Ne ispunjavam želje JK!


U jednom trenutku Karleuša je izrazila želju da joj Goga Sekulić otpeva „Katastrofu“. Ali Crnogorki ni na kraj pameti nije bilo da joj usliši želju.
- Drago mi je što sam otkrila da imam još jednog fana, ali na žurku sam došla da se zabavim. Ako Jelena baš toliko želi da čuje moju pesmu, treba da dođe na moju promociju ili koncert, kao i svi ostali. Ma, uopšte neću da reagujem na njene provokacije! - naglasila je Sekulićeva.

No comments:

Post a Comment