Friday, February 19, 2010

Goga Sekulić odbila da peva Karleuši!

Goga Sekulić odbila da peva Karleuši!
Na proslavi „Skandala“ nije došlo do velikog pomirenja

Goga Sekulić odbila da peva Karleuši!


Spektakularna zabava povodom 300. broja tabloida „Skandal“, koja je održana preksinoć u beogradskom klubu „Teatro“, mogla je da pomiri odavno zavađene pevačice Gogu Sekulić i Jelenu Karleušu. Ali, zamalo!

http://img59.imageshack.us/img59/5073/56688712.jpg
Jelena je došla na žurku dobro raspoložena i igrala uz gotovo svaku pesmu, a Goga je za to vreme ćaskala sa svojim prijateljima u drugom separeu. Onda je došao red na ceremonijalni deo, u kojem je, nakon zahvaljivanja svim gostima što su došli u velikom broju, zamenik glavnog i odgovornog urednika Ivan Vuković pozvao na binu Gogu da otpeva svoju „Katastrofu“ i tako ispuni želju koleginice Jelene. Karleuša je aplaudirala i smejala se, a jedina osoba kojoj nije bilo prijatno bila je Sekulićeva, koja je istog trena Vukoviću pokazala srednji prst i viknula na sav glas: „Puši ku..c!“
- Dotična dama je trebalo da zamoli bend da joj otpeva pesmu ako joj se već toliko sviđa, a ja tamo nisam došla da pevam, već sam bila gost. Ako joj se već toliko sviđa „Katastrofa“, neka dođe na neki od mojih nastupa. U svakom slučaju, dobila sam još jednog fana - prokomentarisala je Sekulićeva kada smo je pozvali sutradan, pošto su se strasti smirile.
Inače, žurki je prisustvovala skoro cela estrada. Finalisti „Zvezda Granda“ bili su na okupu, a Sloba Vasić i Aleksandra Bursać su prisutnima i otpevali pokoju pesmu. Zaljubljeni par Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić nisu se odvajali, čak su u jednom trenutku naručivali i pesme. Ksenija Pajčin je došla sa svojim dečkom, manekenom Filipom Kapisodom, što je pokazalo svima da je njeno zdravstveno stanje posle saobraćajne nesreće prilično dobro. Ilda Šaulić je bila u društvu brata Mihajla, producent Žika Jakšić došao je sa svojom lepšom polovinom Dajanom Paunović, a osim njih, bili su prisutni i Dejan Matić, Tanja Savić, Olja Karleuša sa suprugom Pecom i mnogi drugi.

JK bez komentara!
U želji da čujemo i Karleušin komentar na Gogino odbijanje da peva „Katastrofu“ samo za njenu dušu, pozvali smo njenu PR službu.
- Jelena je već otputovala u London, a na tu priču nemamo nikakav komentar - rekao je Zoran Birtašević, portparol pevačice.

No comments:

Post a Comment