Wednesday, August 19, 2009

Radojka treći put pred sudom!

Pop pevačica Jelena Karleuša po treći put će tužiti folk pevačicu Radojku Adžić poznatiju kao Daru Bubamaru zbog uvreda koje je iznela u poslednjem intervjuu za list Svet,

Kao što je već Opera17 pisala pre par meseci završeno je suđenje između Jelene Karleuše i Radojke Adžić.

Naime, Jelena Karleuša je još pre dve godine tužila svoju nekadašnju blisku koleginicu zbog niza uvreda, među kojima je i ona u kojoj ju je nazvala kiklopom, zahtevajući odštetu od tri miliona dinara. Prvi opštinski sud u Beogradu doneo je presudu prema kojoj je Adžićeva dužna da u roku od osam dana od prijema sudske presude isplati odštetu.

Iako se Dara nije odazvala pozivima na sud i pokušala da demantuje da je ikada dobila tužbu od strane JK, kopija presude koja dokazuje da je Dara ipak dužna da Jeleni isplati odštetu, a koju su objavili svi domaći mediji, dokazala je da Jelena govori istinu.

No, Dara je uprkos odšteti koju je morala da plati Jeleni Karleuši nastavila da govori negativno o svojoj kolegenici, i dobila drugu tužbu, a po novonastaloj situaciji uskoro stiže i treća.

Naime, Bubamara i dalje nastavlja sa ni malo umesnim uvredama na račun Jelene Karleuše, trudnice u osmom mesecu. Upitana da prokomentariše sukob između JK i Seke Aleksić, Bubamara kaže:

- Takve stavri me ne zanimaju. Zar stvarno misliš da ću se pored divne porodice koju imam, sina pre svega, baviti tamo nekim trivijalnim stvarima? O drugima bukvalno nemam vremena ni da razmišljam, a kamoli da analiziram šta rade. Inače, opšte je poznato da taj plavi gospodin kojeg pominješ ne voli nikog ko je iznad njega - ni Cecu, ni Seku, ni Daru. Toliko o tome.

PR menadžer Jelene Karleuše, Zorana Birtaševića koji nam je potvrdio da će Dara Bubamara zbog novih uvreda u listu Svet, dobiti još jednu tužbu:

- Tačno je da je nakon presude koju ste objavili, protiv dotične podnešena još jedna tužba i da će zbog uvreda u poslednjem intervjuu u listu “Svet” takođe biti tužena - kratko je rekao Zoran Birtašević

No comments:

Post a Comment