Saturday, August 22, 2009

Убиће ме Сека!

ЈК: Болесна Зухра Рамизај, како је право име Светлане Секе Алексић, опседнута је са мном. Плашим се, проћи ћу као Ленон

Сека: Уплатићу 1.000 евра помоћи „Крмељуши" званој: „Нема се, не може се"

Секини обожаваоци: Сви знамо да је Сека Алексић краљица, а Јелена Карлеуша нафурана глупача, која је умислила популарност. Сека је закон, Карлеушу на ломачу

Рат Јелене Карлеуше и Секе Алексић за сада се води само на интернету и у медијима, али постоји опасност да поприми озбиљније облике.
- Једна опседнута особа копира све што ја радим. Она је болесна! Купује исте хаљине, ципеле, накит, псе... Чак је поверовала у трач о мојој вези са телохранитељем, па је себи купила једног. Болесно! Шта је следеће? Да не прођем као Ленон? - каже Карлеуша.
Сукоб две најпопуларније српске певачице одавно је прешао ниво препуцавања око певачких могућности, модних детаља и сличних тривијалности.
Сека Алексић је недавно за једну хрватску телевизију изјавила да је Карлеуша потпуно пукла, да живи у изнајмљеном стану, вози туђа кола, има фалш ташне... На свом профилу на „фејсбуку" покренула је акцију прикупљања прилога за „Крмељушу" звану „Нема се, не може се".
Карлеуша је жестоко узвратила.
- Секино право име је Зухра Рамизај. Не желим да на верској основи вређам Зухру и њеног брата Неџада. Волим све људе на свету, без обзира на вероисповест. Уосталом, ја сам атеиста - написала је Карлеуша такође на „фејсбуку".
Одмах су се сударили и обожаваоци две певачице. На том интернет порталу, највећој друштвеној мрежи на свету, направљен је форум „Ко је бољи - Сека Алексић или Јелена Карлеуша".
- Сви знамо да је Сека Алексић краљица, а Јелена Карлеуша нафурана глупача која је умислила популарност. Сека је закон, Карлеушу на ломачу. Сека је О Кеј, Јелени би највећа казна била кад би сви били равнодушни према њој, цркла би - наводе фанови Секе Алексић.
- Светлана Сека Алексић, или боље да кажем Зухра Рамизај, је једна обична, сељачка, балијска дебела свиња. Зар неко заиста мисли да је Сека боља? Ко то мисли, он доказује да живимо у ментално заосталој земљи - одговарају обожаваоци Јелене Карлеуше.
Зухра и „Крмељуша" се физички још нису дохватиле, али, ако овако наставе, и то би требало да се очекује.

No comments:

Post a Comment