JK: Stres ugrožava moje zravlje i život moje bebe!

2:55 PM Bms Bestmusicstar 0 Comments

Skandalozni intervju Kristijana Golubovića koji je objavio dnevni list Alo! nkoga nije ostao ravnodušnim. Opaske koje je Golubović izneo na račun pevačice koja je u sedmom mesecu trudnoće, šokirao je čitaoce pomenutog lista, Jelenine fanove, ali i samu Jelenu i njenu porodicu.

Iako je pre par dana krenula kampanja za kolekciju hitova “The Diamond Collection” koju njena publika već dugo željno iščekuje, Jelena Karleuša definitivno ne može na miru da uživa u plodovima svog rada, kao i ni srećnom porodičnom životu.

Čak ni to što je u sedmom mesecu trudnoće, novinare i javne ličnosti nemaju ne sprečava da bez trunke griže savesti na račun Jelenine popularnostisebi prave tiraž i marketing, ne razmišljajući o mogućim posledicama koje stres zbog ovakvih situacija može da ostavi na jednu trudnicu.

- Ono sto je objavljeno na danasnjoj naslovnoj strani lista ALO je pravi pokazatelj sumraka novinarstva. Novina koja objavi ovako nesto na svojoj naslovnoj ne bi trebalo vise da postoji. Ti ljudi koji objavljuju reci svakog psihopate, po ko zna koji put naneli su uvredu meni, mom muzu i mojoj porodici. Stres koji dozivljavam u sedmom mesecu trudnoce ozbiljno ugrozava moje zdravlje kao i zivot moje bebe - napisala je pop diva JK na svom facebook profilu povodom najnovije situacije.


THE DIAMOND COLLECTION


You Might Also Like

0 comments: